2777
2789
عنوان

فردا تعطیله من چجوری ریاضی درس بدم به بچه ها تو شاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجایی تهرانم انگار زده تعطیل

بگم شناسایی میشم 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

به نظرم با ویس و عکس چیزی یاد نمیگیرن. باز باید سرکلاس درس بدی. عردا رو با نمونه سوال و تمرین بگذرونید

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

گرفتاریه تدریس و آموزش  تو شاد 

فیلم بالای ۱۰۰ مگ هم نمیره 

یه فیلم دو دقیقه ای هم بالای صد مگ میشه 

ما که اونسری سه چهار روز تعطیل بود معلم اصلا درس جدید نداد فقط رو همون درسای قبلی مانوز داد 

نت داغون بود عکس هم به زور می‌رفت 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اسکرین ویدئو بگیر و از روی کتاب توضیح بده 

تمرین بده حل کنن تو گروه بفرستن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
درس نده چون یاد نمیگیرن مجازیبجاش نمونه سوال طرح کن درسای قبلو با بچها مرور کن مثلاً بگو سوال یکو فل ...

معلم ریاضیای ما که اصلا تعطیلی نداشتیم اکثر مواقع میگفتن عقبیم چه برسه الان که همش تعطیلن😅