2777
2789
عنوان

دخترم انگلیسی روون تر صحبت میکنه تا فارسی داره مشکل ساز میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 116 پست
من مشاوره خانواده ام اساتید روانشناسی که کار با کودک و گفتار درمانی انجام میدن میگن به هیچ وجه قبل ا ...

متاسفانه یه موج راه افتاده 

الان همینجوری بچه های نسل جدید گیج میزنن 

فردا یه عده زیادی تو جامعه نه میتونن حرف بزنن نه زندکی کنن منزوی میشن مشکلاتش بعدا بروز پیدا میکنه باید دنبال راه حل باشن آیا جواب بده یا نده

خب کلاس زبان رو زود گذاشتید براش و این مشکل پیش امد براش 

من کلاس اول که بودم یادمه یسری از والدین میخواستن بچه هاشون رو بفرستن کلاس زبان ولی معلممون گفتش نزارید تا وقتی که کلاس پنجم به بعد بزارید چون تازه دارن خوندن و نوشتن زبان مادریشون رو میخونن سخت میشه براشون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من واقعا از اینکه جلوی یکی خیلی درست نمیتونه حرف بزنه و تیکه تیکه حرف میزنه و توی ذهنش دنیال کل ...

دانش آموزای من زبان مادریشون غیر از فارسیه تو انشا و املا نوشتن مشکل دارن وسط حرف زدن کم میارن از زبان مادریشون کمک میگیرن .ما منطقه فارسی زبان هستیم طفلکا خیلی به مشکل میخورن

منم این مشکلو دارم

خودم ترکم از بچگی کارتون و فیلمای استانبولی دیدم 

ترکی رو عالی مثل زبون خودم صحبت میکنم همه آهنگا و فضای مجازی ترکی دنبال میکنم 

فارسی هم تا گوشی نداشتم تو فضای مجازی نبودم اصلا نمیتونستم یه جمله بندی ساده انجام بدم ولی بعد مجازی رفیقای فارس زبون پیدا کردم اوک شد

ولی هنوزم این مشکل رو دارم یهو فارسی یه کلمه یادم میره همه اصطلاح ها رو بلد نیستم ولی به مرور بهتر میشه

پسر دوستم شش سالشه و پیش‌دبستانی میره، دقیقا همین‌طوریه، کلاس زبان هم نرفته اما چون خیلی کارتون می‌بینه نصف جمله‌هاش انگلیسیه.‌الان حرف زدنش بامزه‌ست ولی می‌دونم مدرسه که بره مثل دختر شما دچار مشکل میشه و استرس می‌گیره

خب کلاس زبان رو زود گذاشتید براش و این مشکل پیش امد براش من کلاس اول که بودم یادمه یسری از والدین می ...

زبانی که من گذاشتم میگم که تا ۵ سالگی دخترم ۱ جمله انگلیسی هم نمیگفت

خیلی یه دفعه ای طی ۲ سال اینجوری شد

اوتم با اموزشگاه زبان خیلی معمولی

که دیگه توی مدرسه ها بردن اوردن سخت بود خصوصی کردم

آخه دختر ۱۱ ساله چرا باید یوتیب داشته باشه

یوتیوب چه مشکلی داره؟ اگه نظارت باشه بهترین اپ اموزشی و... هست

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

زبانی که من گذاشتم میگم که تا ۵ سالگی دخترم ۱ جمله انگلیسی هم نمیگفتخیلی یه دفعه ای طی ۲ سال اینجوری ...

خب اصلا چه سخت چه آسون 

زبان گذاشتن برای بچه ها توی سنین زیر ابتدایی بده 

باید دقیقا نهایت ۶ ماه یا حداقل یکسال قبل از اینکه توی مدرسه شون درس زبان بزارن بره کلاس زبان 

که درس زبان هم توی کلاس هفتم شروع میشه

بله همینطوره

و اینکه بستگی به خود بچه هم داره

من به عنوان یه مادر با توجه به شناختی که از بچه هام دارم

برای پسرم نمیذارم بره

ولی دخترم مشکلی ندارم

شما با یاد دادن انگلیسی برای دخترتون حق انتخاب گذاشتید یکیو انتخاب کنه برای فکر کردن

اونم انگلیسی رو انتخاب کرده. حقم داره منم بودم همینو انتخاب میکردم چون خیلی راحت تره 😂

به نظرم کم کم کنار میاد و اوکی میشه

فقط برنامه هاشو بیشتز فارسی کنید

حالا که انقدر استعدادش خوبه ی زبان دیگه هم به انتخاب خودش براش شروع کنید

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

دقیقاااااواسه منم سوال بود چرا کسی نگفت

توی این سن گوشیم نباید داشته باشه البته نظر من اینه دختر من ۹ سالشه وقتایی که به سیستم خونه وصل میشه زیر نظر خودمه

فقط امضات😅

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
شما با یاد دادن انگلیسی برای دخترتون حق انتخاب گذاشتید یکیو انتخاب کنه برای فکر کردناونم انگلیسی رو ...

زبان دیگه ای دوست نداره فعلا 

پرسیدم ازش

خیلی مایل نیس

ترجیح میده به جای کلاس زبان دیگه ای بره موسیقی و کامپیوتر برنامه نویسی اینا 

من که میگم بزارش کلاس فرانسه تا هم انگلیسی یادش بره هم فارسی 😁

ووای دقیقا😂😂هم فارسی و انگلیسی یادش میره هم فرانسوی😂😂

با نظارت آره ولی اینکه گوشیو بدی دستش بگی برو خوب بچه ان ممکن محتوای بد ببینن حتی گوگلم اگه نظارت نباشه امن نیست

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد