2777
2789
عنوان

دخترم انگلیسی روون تر صحبت میکنه تا فارسی داره مشکل ساز میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 116 پست
عزیزم هرکی آیلتس داره این مشکلو قرار نیس داشته باشهدختر من آیلتس هم نداره هنوز ولی توی مکالمه دچار م ...

نه منظورم آیلتس داشتن نیست 

منظورم اینه پسر منم خیلی ساله می‌ره ولی کسی که کل اطرافیانش مدرسه ش درساش خانواده ش به فارسی هست دچار همچین مشکلی نمیشه 

شما ببین کسایی که چند ساله از ایران رفتن قشنگ راحت فارسی صحبت میکنن 

حس کردم یه کم غلو می‌کنی 😁😁😁البته ببخشیدا 

عزیزم کار درستی کردین 

چون محیط فارسی زبان هست؛ طی چندسال اینده روان تر میشه

این چند کار رو انجام بده : 

اشعار فارسی براش بخون در طول روز

شب ها حتما حتما داستان فارسی بخون براش؛ داستان کلا در هر زبانی کمک کننده ست

باهاش کلا فارسی صحبت کن

کارتون ها و فیلم هارو دیگه فارسی بزار

ولی روزی ۳۰ ۴۰ دقیقه هم انگلیسی کار کنه بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منظورم آیلتس داشتن نیست منظورم اینه پسر منم خیلی ساله می‌ره ولی کسی که کل اطرافیانش مدرسه ش درساش ...

ولی من واقعا از اینکه جلوی یکی خیلی درست  نمیتونه حرف بزنه و تیکه تیکه حرف میزنه و توی ذهنش دنیال کلمه میگرده ناراحتم

شاید خیلی از دو زبانه ها این مشکلو نداشته باشن

ولی متاسفانه ما به مشکل برخوردیم

ولی من واقعا از اینکه جلوی یکی خیلی درست نمیتونه حرف بزنه و تیکه تیکه حرف میزنه و توی ذهنش دنیال کل ...

وقتی از بچگی اول انگلیسی یاد بگیره، همین میشه. پسر دوست منم از بچگی اول باهاش انگلیسی حرف زدن و بعد بچه تو مدرسه خیلی اذیت شد. یاد دادن زبان دوم، زمان داره. الانم باید مجبورش کنی فارسی حرف بزنه

فارسی سخته؟ عزیزم کیو دیدی الان فارسی بلد نباشه؟ مایی هم که فارس نیستیم پیرزنای ۷٠/۸٠ ساله هامونم بل ...

اتفاقا انگلیسی یه زبان کاملا ابکیه و سطحیه که اموزشش خیلی آسونه

زیان فارسی بسیار مشکله و عمق زیادی داره کلماتش

اینجوری تو ارتباط گرفتن با اطرافیان دچار مشکل میشه مخصوصا که داره نوجوون میشه

من بخاطر همین مسائل مطلقا بچه مو دور کردم از زبان انگلیسی 

الان خیلی کوچیکه فارسی رو بینظیر صحبت میکنه بسیار پر مغز و پر مایه

بعدا فرصت داره باهوشم هست انگلیسی یاد میگیره 

وقتی از بچگی اول انگلیسی یاد بگیره، همین میشه. پسر دوست منم از بچگی اول باهاش انگلیسی حرف زدن و بعد ...

فارسی حرف میزنه همش 

ولی میگم که روون نه 

تیکه تیکه

و خیلی از کلمه ها یادش نمیاد فارسیش

بدلیل اینکه از سن خیلی کم شروع کردبن ب دوزبانه کردن بچه این مشکل پیش اومده   حالا از این بدترم میشه یکم سنش بره بالا انقدر تلفظهای کلمات فارسی رو بد میگه که بقیه بدشون میاد.  کلمات تو دهنش میچرخه   نه مثل آدم خارجی ای که بخواد فارسی حرف بزنه ها     نه     خیلی بد میشه  من دختر دوستم این مدلی بود همه بدشون میومد از حرف زدنش  کلمات تو دهنش میچرخید فن بیانش بد بود یجوری بود البته نمیدونم مشکل دختر شما چطوری هست   من تجربمو از اون دختر گفتم اون هم دوزبانه بود   بنظرم همون ب گفته متخصصین بذارید از ۸ سالگی ب بعد زبان کار کنید بهتره که صحبت کردن فارسی و کلمات رو بلد باشه     زبان آسونه کاری نداره که خیلی زود بچه ها راه میفتن نیاز نیس عجله کرد   الان خیلیا دیزتر شروع میکنن زبانشونم  فوله   فارسیشونم عالی     موفق باشی عزیزم

نمیدونم همه‌ دوزبانه ها این مشکلو دارن یا دختر من اینجوری شدهبه نظرتون کلا انگلیسی حرف زدنشو ممنوع ک ...

عزیزم استاد زبان ما میگفتن بهترین سن بعد از ۱۳ سالگی هست برای زبان یعنی بعد از تثبیت کامل زبان مادری حتی تو بعضی کشورها یادگیری زبان زیر ده سال ممنوعه

دختر شما هم خدا حفظش کنه دیگه خیلی پیشرفت کرده به مشکل خورده