2777
2789
عنوان

دخترم انگلیسی روون تر صحبت میکنه تا فارسی داره مشکل ساز میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 116 پست

عجیبه اتفاقا اکثر بچه ها مشکل صحبت دارن و اینکه مثلا یه چیزی مثل قید یا مفعول رو وفتی توضیح میدیم بهشون متوجه نمیشه چون تو فارسی میلنگن

احتمالا شما بچه تونو از سنین پایین گذاشتین کلاس زبان

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

ینی تا اخر همینجوری میمونه؟

نه حتما

ولی تا همیشه این مشکل رو داره که توی ذهنش دنبال کلمه درست بین انگلیسی و فارسی بگرده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم شنیدم کارشناسها میگن بچه های کوچولو را دو زبانه نکنید به مشکل بر میخورن.

من اصلا تلاشی نکردم برای اینکار

خودش از اول علاقه داشت به انگلیسی

ولی پسرمم انقدر توی خونه همش انگلیسی میشنوه ناخوداگاه داره مثل دخترم میشه با اینکه علاقه به زبان دخترمو نداره

نمیدونم همه‌ دوزبانه ها این مشکلو دارن یا دختر من اینجوری شدهبه نظرتون کلا انگلیسی حرف زدنشو ممنوع ک ...

از پیش خودت راه حل نده چون ممکنه زده شه دیگه هیچوقت نخونه با یکی که علم اینکارو داره مشورت کن

دختر دایی منم اینطوری شد ..انگلیسی و قطع گردیم و داستان های فارسی دائم براش خوندیم و خاله بازی گردیم باهاش تا اول فارسی خوب یاد گرفت بعد بهش گفتیم حالا دوباره انگلیسی یاد بگیر 

فقط خدا و دیگر هیچ ....

فقط اون هایی که میگن عالیه😐و اون دسته که میگن مهاجرت کنید!

مسلط بودنشون به زبان انگلیسی خیلی خوبه،ممنوع هم نکنید اموزش دیدنشون رو

در کنارش براشون انیمیشن,کتاب های فارسی تهیه کنید تا با لغات و دستور زبان و ... فارسی هم اشنا بشن و توی مدرسه و مکالماتشون دچار مشکل نشن

در صورت نیاز براشون معلم خصوصی بگیرید

نه حتماولی تا همیشه این مشکل رو داره که توی ذهنش دنبال کلمه درست بین انگلیسی و فارسی بگرده

دقیقا همینه

کاملا مشخصه همش تو ذهنش داره دنبال کلمات میگرده

من فقط نگران مدرسشم

چون خودشم همش میگه مامات اگه فارسیشو یادم نیومد چی

حتی بند نویسی انگلیسیش از فارسیش بهتره

چقد خوبه شما قشنگ متوجه میشین من چی میگم

دوست منم همین مشکل رو داره 

ولی اون دخترش پیش دبستانی ..میبرن گفتار درمانی و کاردرمانی واینا 

دخترت چطوری دیکته نینویسه یا روخوانی میکنه ؟

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

من مشاوره خانواده ام اساتید روانشناسی که کار با کودک و گفتار درمانی انجام میدن میگن به هیچ وجه قبل از دوران مدرسه و تسلط کامل بچه به زبان مادری نباید اجازه بدید زبان جدید یاد بگیره چون مغز قدرت پردازش نداره هنوز و به مشکل میخورن ...ولی خیلی ها متاسفانه این رو با کلاسی میدونن و از همون اول انگلیسی با بچه کار میکنن که صد درصد غلطه مگر اینکه قصد داشته باشن یه کشور دیگه زندگی کنن

از چند سالگی براش شروع کردین ؟

از ۳ سال تا ۵ سال رفت مهد زبان

پسرم به دنیا اومد دیگه نتونستم ببرمش

انقد هی گفت منو بذار کلاس زبان دوباره از ۸سالگی گذاشتم

که یهو در عرض ۳ سال انگار از این رو به اون رو شد

قصدت که از این تاپیک معلومه 

اما آدم نباید اصالت خودشو فراموش کنه 

من ترکم همیشه بچه ها اول زبان مادری خودشون رو یاد میگیرن بعد فارسی تو مدرسه 

وقتی زبان مادریت‌ فارسیه اولویت داره بعد هر چی خواستی یاد بگیر 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
دوست منم همین مشکل رو داره ولی اون دخترش پیش دبستانی ..میبرن گفتار درمانی و کاردرمانی واینا دخترت چط ...

دیکته ای که معلم میگه بنویسه خوبه مشکلی نداره

ولی اگر قراره خودش چیزی بنویسه اونو مشکل داره تو انتخاب کلمات