2777
2789
عنوان

چرا من درس نمیخونم 😭😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 40 پست
منی که امسال کنکوریم و حوصله درس ندارم رشتمم تجربی هس چه خاکی کنم تو سرم من درس خون ترین دانش آموز م ...

منم دقیقا همینطوری شدم امسال 

رشتم تجربه 

هیچی نمیخونم 

سال پیش مثل چی درس میخوندم 

گند زدم گندددد

حتی کنکور هم ثبت نام نکردم 😭😭

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اولین قدم حذف نی نی سایت حذف اینستا و تحویل گوشی به پدرومادربعدش حتما درس میخونی

کاش بتونم این کار رو بکنمممم

ولی همش میام سراغ گوشی 

چیکار کنم دیگه نیاممم

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ریشه اصلیش رو پیدا کن ببین از کجا میاد تا راهنماییت کنم ☺️

من اهمال کار شدم 

یا خودم رو با بقیه مقایسه میکنم 

یا کار های دیگم رو ترجیح میدم مثلا فیلم دیدن رو

منم دقیقا همینطوری شدم امسال رشتم تجربه هیچی نمیخونم سال پیش مثل چی درس میخوندم گند زدم گنددددحتی کن ...

من ثبت نام کردم گفتم حتی اگه نخونده باشه حداقل یه تجربه بشه که سرم بخوره به سنگ میخوای بیا فردا شروع کنیم دقیقا دقیقا شرایط خودت رو دارم بخاطر میگرن ترم اول نتونستم بخونم دوازدهم تجربی هستم 

کنکور که از ما گذشت سر سخت بخونیم واسه نهایی چون اگه نهایی بالا باشه نصف راه رو رفتیم 

از الان شروع کن درسای نوبت اولو بخون حتی شده یه رو خوانی تا با درسای نوبت ۲ رو هم انباشته نشه

برنامه ریزی کنم میشهههه؟

باورت میشه اصلا نمیتونم حتی ۵ دقیقه بخونم 

من امروز آخرین امتحانم بود و همچنان میگم امتحان بعدی😂

😂😂 منم دقیقاااا

توصیه خواهرانم‌ بهتکنکور قبول نشدی،ولش کنآدمی که سال اول نخونه،هیچ رقمه درس بخون نمیشه، عین خودم..بر ...

وای نههههه

من تا سال پیش درسخون ترین دختر مدرسه بودم 

امسال یه چیز هاییپیش اومد و گند زد بهممممم😭😭😳

به خاطر اینکه انتظار داری یه اتفاق خاصی  در تو بیوفته تا درس بخونی ، درحالیکه فقط کافیه اولش با درسی که بهش علاقه داری شروع کنی و کتاب رو برداری بخونی و هر چقدر ذهنت مقاومت کرد یا خسته شدی ادامه بدی تا ۱ ساعت و نیم بعد برو استراحت کن یه ربع دوباره برگرد و همینطوری ادامه بده تا کم کم عادت کنی ، شروع هر کاری سخته اما اگه تحمل کنی بعدا تبدیل به روتین میشه برات و کمتر اذیت میشی ، به این فکر کن که یه آدم تلاشگر و کسی که کارای مفید انجام میده در طول روز هم برای خودش ارزشمنده هم برای دیگران ، وقتی روزاتو به بطالت میگذرونی خود به خود هم خودت از خودت بدت میاد هم تفکر دیگران درموردت عوض میشه 

من ثبت نام کردم گفتم حتی اگه نخونده باشه حداقل یه تجربه بشه که سرم بخوره به سنگ میخوای بیا فردا شروع ...

واقعا ببین از کجا به کجا رسیدیم 

من تصمیم دارم واقعا نهایی ها رو بخونم خیلییی خوب حداقل معدل خوب بگیرم 

ولی اگه کنکور قبول نشم چه امسال چه سال بعد دق میکنم 

توصیه خواهرانم‌ بهتکنکور قبول نشدی،ولش کنآدمی که سال اول نخونه،هیچ رقمه درس بخون نمیشه، عین خودم..بر ...

نگو این حرفو عزیزم یکی مثل من دوازده سال درس خونده با سختی سه سال تجربی خونده که الان بخواد ول کنه بجاش امید بده بهش شروع کنه نه اینکه بگی ول کن خیلیا دیدم سال دوم رشته تاپ اوردن حرفتون منطقی نیس 

به خاطر اینکه انتظار داری یه اتفاق خاصی در تو بیوفته تا درس بخونی ، درحالیکه فقط کافیه اولش با درسی ...

دقیقاااا درست گفتی من همیشه منتظرم در بهترین حالت شروع کنم مثلا اگه اول امتحان رو خراب کنم بقیه امتحان ها هم گند میزنم 

ولی تمام تلاشم رو میکنم برا نوبت دوم بخونم 

نگو این حرفو عزیزم یکی مثل من دوازده سال درس خونده با سختی سه سال تجربی خونده که الان بخواد ول کنه ب ...

وای دقیقاااا ما کلی زحمت کشیدیم یه امسال اینطوری شدمممم منننن بخدا 

اونم نوبت دوم هنوز هستم

من هیچ جوره تو کتم نمیره درس رو ول کنم 

واقعا ببین از کجا به کجا رسیدیم من تصمیم دارم واقعا نهایی ها رو بخونم خیلییی خوب حداقل معدل خوب بگیر ...

نگا عزیزم تو الان چهار ماه وقت داری هیچ جوره نمیشه کنکور رو جمع کرد یکم مثبت فکر کن بیا تو این چهار ماه نهایی رو بخون که پنجاه درصد کنکور رو بگیری یک سال هم بخون واسه کنکور تو اگه یک سال پشت کنکور بمونی هیچی نمیشی ولی خوندن رشته که دوسش نداری یا ترک تحصیل یه عمر پشیمونت می‌کنه 

نگا عزیزم تو الان چهار ماه وقت داری هیچ جوره نمیشه کنکور رو جمع کرد یکم مثبت فکر کن بیا تو این چهار ...

درستههه

خودمم همین نظر رو دارم 

انشالله تا اون موقع هم یه فرجی برا نهایی ها بشه 

کاش بتونم این کار رو بکنممممولی همش میام سراغ گوشی چیکار کنم دیگه نیاممم

همین که گوشیت خاموش کنی تحویل پدرومادرت بدی

اوایل خیلی سخت میشع مثل معتادا تا ترک کنه خیلی سخته

ولی بعدش تاثیر میبینی

مثلا هفتع ای یه بار گوشی بگیر و نگاه کن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم