2777
2789

شعور اینو هم نداره خودش نزدیک شه چجوری محترمانه بگم ؟چند وقت دیگه واکسنشو میزنم اگه پسرم مریضی داشته باشه تو بدنش حالش خیلی بدتر میشه

مهمونی دعوتم کرد خواهرشوهر بزرگم الان فهمیدم اونی که مریضه هم قراره بیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کافیه نرید اونجا 

چرا اون نزدیک نشه شما بچه رو دور کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اشتباه از خودته که نوزاد رو میبری تو جمع ، شاید  کسی ناقل باشه و خودشم خبر نداشته باشه.

اگه خیلی نگرانی یا کلا نرو یا بچه اتو نبر. مردم بخاطر تو که نمیتونن خونه نشین بشن

خیلی راحت،

یا نرو مهمونی،،و بگو مریضی تو این فصل زیاده نمیتونم بیام

یا برو و خیلی واضح و رسا همون اول بگو ،و خودت و بچت دورتر یا مولا نزدیک پنجره بشینید

خودت ماسک بزن،ماسک هم تو کیفت بزار و بده خواهر شوهرت،،نزدیک هم ک نشه سرفه که میکنه...بچه مریض میشه

اشتباه از خودته که نوزاد رو میبری تو جمع ، شاید کسی ناقل باشه و خودشم خبر نداشته باشه.اگه خیلی نگرا ...

حرف گفتن پشت سرم گفتن لابد بچش پسره اینجوری میکنه خدا شاهده اصلا اینجوری نیست حتی پسرم ناخواسته بود بچه اولم دختره اونم خیلی کوچیکه