2777
2789

هر دفعه میخوام برگردم خوابگاه خون گریه میکنم ، تقویم رو میذارم جلوم و هر روز که میگذره تیک میزنم ، البته از قبل افسردگی هم دارم دکتر هم رفتم گفته باید دوز دارو ات رو بالا ببری با این وضع ، بهم گفتن فقط ترمای فرد مهمانی میدیم این حرف درسته؟ من واقعا دوست دارم برگردم🥲 ( نپرسید که کدوم شهره چون توی سایت آشنا دارم و هویت ام لو میره)

دوز دارو بالا بردن چیه دیگه 🤦‍♂️گاهی اوقات انسان بخاطر فشار زیادی که میاد بهش به قدری فکر و ... می‌کنه که حالش از خودش هم میخواد بهم بخوره 

اگر یکی باشه که حرف آدم رو بفهمه ، آدم سبک میشه 

این قرص ها تا یه جایی خوبه 

از یه جا به بعد عوارضش میزنه بالا ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باتک تک سلولای بدنم درکت میکنم🥲منم دبیرستانم رو مدرسه نمونه دولتی خوابگاه دار بودم وخیلی بهم سخت میگذشت💔اگه معدلت خوب باشه وتعهدی برای موندن تواون شهرکه دانشجوشی نداده باشی کلا میتونی انتقالی بگیری

ولی به نظرم جابه جانشو!این دوری ازچیزی که فک میکنی بیشتر میسازدت وقویترت میکنه🙂💚

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
باتک تک سلولای بدنم درکت میکنم🥲منم دبیرستانم رو مدرسه نمونه دولتی خوابگاه دار بودم وخیلی بهم سخت می ...

عه😔👌

آره ولی شرایط داره و من تازه ترم یکم ، حداقل باید دوترم سابقه مهمانی داشته باشم برای انتقالی

پارتی و سهمیه هم ندارم( بعضی همکلاسی هام با پارتی میخواستن برن)

دلم میگیره اونجا ، آرامش ندارم ، واقعا دلم میخواد برگردم شهر خودم ، درخواست مهمانی دادم ولی میگن برا ...

یه جوجه وقتی میخواد وارد این دنیا بشه، مجبور پوسته سخت تخم مرغ رو بشکنه و از دنیای کوچیک اون تخم مرغ بیرون بیاد تا رشد کنه، زندگی کنه و ...

مطمئنا تو زندگیت خیلی زحمت کشیدی ،تلاش کردی و درس خوندی، از تفریحاتت و سرگرمی هات کم کردی تا بتونی نتیحه خوبی بگیری.

هدفت تو زندگی رشد و پیشرفت بوده، هدفت گسترش توانایی ها و زندگی کردن در دنیای بزرگ هست، اینا همش قشنگ و ارزشمنده.✨🌸🌿

برای همین تو این مسیر ، مثل گذشته ها یکمداری دلتنگی، سختی و ... هست. مسیر درست تو زندگی همینه، مثل یکی که میخواد به قله برسه و باید تلاش کنه، خستگی، ترس و ... رو پشت سر بذاره.🤠

زندگی همینه، وقتی که درس میخونیم، وقتی شاغل میشیم، ازدواج میکنیم و ... ما تو این دنیا با سختی ها رشد میکنیم و از پوسته ضعیف خودمون خارج میشیم. 

یاد میگیریم چطور باید با زندگی سازگاری پیدا کنیم و برای کوچکتراز خودمون الگوهای موفقی میشیم.😎💐

✨️🎀✨️دختر 👸🏻دهه شصتی✨️🎀✨️

ممنونم بابت کامنتت🌹 ، همه اینا درست ، ولی خب من بعد از اینهمه سختی تو زندگیم دنبال آرامشم ، دوست دارم آزادی داشته باشم ، اونجایی که من هستم محدودیت هاش زیاده ، اسمش اینه که اونجا مستقلم ولی واقعا محدوده

ممنونم بابت کامنتت🌹 ، همه اینا درست ، ولی خب من بعد از اینهمه سختی تو زندگیم دنبال آرامشم ، دوست دا ...

اگر بخوای کامنتت دیده بشه باید ریپلای کنی، من اگه رفرش نمیگردم کامنتت رو متوجه نمیشدم. 😺

درسته متوجهم، شرایط خوابگاه و افراد مختلفی که از فرهنگ ها و نظرات مختلفن میتونه یه چالش باشه. اما بنظرم ما کی بالاخره باید با اجتماع رو برو بشیم و کی وقتشه که سازگاری رو یاد بگیریم ؟🤔

دانشگاه رفتن واقعا آمادگی برای ورود به جامعست، این آمادگی کم کم ایجاد میشه، باید به خودت وقت بدی.

تقریبا همه ی مردم این تفاوت ها رو متوجه میشن و وقتی وارد محیط جدید میشن طول میکشه تا با شرایط کنار بیان.

آرامش یه قسمت بزرگش درون خودمون هست، مثل یه کوه یخ یه یه ذرش بیرونه ما میبینیم و یه تیکه بزرگش در اقیانوسه.🏖️🌴

تو باید یاد بگیری به رضایت درونی برسی تا آرامش رو تجربه کنی، بله ممکنه یچیزایی، یه آدمایی در دنیا باشن که مطابق سلیقه ما نیستن، اما اگر واقعا از دورن آدم با حالی باشیم این مشکله دیگه زورش بهمون نمیرسه. 

ما چون آدمیم احساسات مختلفی رو تحربه میکنیم و همه ی اونها برای ما لازمه، اما به معنی این نیست من اگر خوشحالم هی بخندم، یا اگه غمگینم، هی گریه کنم.

این احساسات باید مدیریت بشن و به اندازه استفاده بشن، در جایی که لازمه.

شما اگر به دلتنگی خودت بها بدی، اگر هی غمگین بشی یعنی اجازه میدی احساساتت کنترلت کنن، اما اگر فکر کنی به اینکه این یه مرحله از زندگیه که برای رشد و موفقیتت لازمه، اگر به زحمتای خانوادت و خوشحالی اونها فکر کنی ، میبینی دلت میخواد بهترین خودت باشی🌸🌿✨😻

✨️🎀✨️دختر 👸🏻دهه شصتی✨️🎀✨️

اگر بخوای کامنتت دیده بشه باید ریپلای کنی، من اگه رفرش نمیگردم کامنتت رو متوجه نمیشدم. 😺درسته متوجه ...

آره نمیدونم چرا ریپلای نشد ، بعدش لایک کردم که دوباره بیای تاپیک رو چک کنی😅 

آره درسته ممنون از راهنمایی ات🌹🌹 

اما خب برای منی که حال روحیم خوب نیست فارغ از خوابگاه ، یکم زیادیه