2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 104981 بازدید | 720 پست
خیلی ساده ای اسی خیلی از اول زندگی شل گرفتی بی سرو زبونی بعدا به مشکل میخوری توروخدا زودتر یه کاری ب ...

این خانم تنها کاری که به ذهنش رسیده گفته باید بزام بچه بیارم تا عزیز دوردونه بشم زندگی مون درست بشه🤢

وای دختر تو چقد کوچولو و ساده و بی زبون هستی 

چقدر صلح طلبی چقدر از صدای بلند و قضاوت کردن میترسی واقعا گوگولی و خوش قلبی

ولی عشقم اینا تو زندگیه مشترک اصلاااااااا به درد نمیخوره

باید محکم باشی قوی باشی فضول باشی تو زندگیت از همه چی سر دربیاری پیگیر همه چی باشی حرف بزنی داد بزنی عصبانی بشی 

در ضمن بیشتر حواست به شوهرت باشه حدسم اینه یه جا سرش گرم باشه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خونه خودت راحت نیستی حریم خصوصی نداری چرا نمیزاری نمیری خونه مادرت وقتی بری و بگی تا مادرت اونجا هست من نمیام شوهرت مجبوره کوتاه بیاد شما ساده ای زبون نداری و گرنه این مسئله ی خیلی مهمی نیست نشه حلش کرد تو زبون نداری و ترسویی 

چرا اینجوری ازدواج میکنین آخه

زندگی تو اتاق خونه مادرشوهر

باردار شدن خونه مادرشوهر

🤯🤯😫😫

از همون اول معلومه این مرد عرضه نداره

در کنارش بچه ننه هم هست

دیگه چه انتظاری میشه داشت

جدی برخورد کن این چه وضعیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خونه خودشون بهتر از اینجا بود حداقل یه اتقه مخصوصه خودمون داشتیم الان دیگه مجبوریم اینارو تویه خونه ...

ببین راهش اینه وسایلت رو جمع کن بگو یه هفته اینجا یه هفته خونه مامانت اینا باشیم. شوهرت عجیب غریبه هیچ مردی اینجوری سرد نیست اونم ۳ ماه پسر جوون!!! پاشو برو خونه مادرشوهرت حداقل ننه بزرگ شوهرت خونه پسر خودش بمونه

بنظرم شوهرت طرحواره آسیب پذیری داره.خودت برو نت بخون درباره‌ش و ببین اگه درست حدس زدم یا ببر مشاور تا طرحواره‌ش رو حل کنه یا کتاب زندگی خود را باز بیافرینید جفری یانگ رو بخر بده بخونه .

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

وقتی شوهرتون نمیتونه یه خونه حتی اجاره کنه

اولا زیر بار زندگی کردن نرین دوما جلو خودتون بگیرین زرتی حامله نشین 

وقتی ب خودتون ارزش نمیدین خب چ توقعیه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید که این حرف رو میزنم ولی برداشت من اینه که شوهرت نمیخواد با شما تنها باشه حالا چرا ؟؟نمیدونم

گفتم چرا جایه خوابتو عوص کردی گفت امشب دیکه میایم پیشت شوهرم سادست خیلی گفتم نگهبان گذاشتی بزایه من یا میخوای عذابم بدی قسم خورد گفت من فک میکردم تو اینجور خوب راحتی 

ولی راستش رابطه رو نمیگه چرا اینجور شده فک کنم سرد شده کلا

خودت کمکم کن🌹

خب بهش بگو با مادر خودم راحت ترم اگه بازم قبول نکرد ب مادرت بگو بیاد مادرت بهشون بگه دیگه خودم کنارش میمونم شما این مدت زحمتشو کشیدید مثلا با سیاست ردشون کنه ی مدتم مادرت منارت موند دیگه نمیان شوهرت بعد زایمانت سرد شده نمیدونم دلیلش چیه ولی براش پیام بده بگو چیزی شده خواسته هاتو تو پیامکی بگو