2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 93775 بازدید | 699 پست
فک نمیکردم تا این حد باشه البته تک پسره یعنی دوتا بچه یدونه خواهر داره فقط

چی بگم شاید ب مرور خوب بشه

خیلی وابسته خانواده شه،نمیدونه ک الان خانواده اصلیش شمایید

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها چارت اینه بچه رو بزاری پیش مادربزرگه بری کلاس بری بازار بری با دوستان کارا خونه رو بزاری براشون ...

واقعا فهمیدم بچست چند بار اینکارو کردم ولی دیدم مامانبزرگه تعریف میکنه به اینو اون که رفته بیرون بچرو نگه داشتم خیلی بدم میاد اینجور میگه 

خودت کمکم کن🌹

همیرم خیلی سرد شده نسبت بهم یا نمیتونه پیشه اینا صحبت کنه چند بار گفتم بیا بیرون بریم نیومده بریم

شوهرمنم زمانی ک بچه اولم به دنیا اومده بود همینطوری بود حالا ما این مسائل رو نداشتیم 

ولی بچه داری و بی خوابی نمیزاشت صحبت کنیم

افسردگی گرفتم تا حدود یکسالگی دخترمم باهام بود

بعد کم کم صحبت کردیم و حل شد

شوهرم به بچه داریم اعتماد نداشت هردو شوکه بودیم و .... 

تا صحبت نکنید هیچ مشکلی حل نمیشه

عزیزم من تنها چیزی ک از این مسله فهمیدم لنظر همسرتون یا بدبینه و بهتون اعتماد نداره

یا اینکه خیلی گاوه و مادربزرگ و مادرش ازش گاوترن. البته ببخشید اینجوری میگم 

آخه مگه میشه همچین چیزی ...

من مادر خودمم بیاد ۱۰روز بمونه کلافه میشم چ برسه کسی دیگه

شوخي ميكني؟چقدر صبوري مگه ميشع؟ادم بره توي اتاق زندگي كنهحامله بشعبعد الانم شوهرش دوتفر نگاهبان براش ...

چند بار با مشاور صحبت کردم گفته با خودش صحبت گن ولی آروم که بحث بیستون پیش نیاد خودم واقعا دیگه فهمیدم خیلی رو دادم

اینم بگم اصلا به خانوادم چیزی نگفتم در این مسائل که ناراحتم

خودت کمکم کن🌹

واقعا فهمیدم بچست چند بار اینکارو کردم ولی دیدم مامانبزرگه تعریف میکنه به اینو اون که رفته بیرون بچر ...

خوب عزیژم هدفت همینه که همه بهش بگن پاشو برو تا دیگه کسی نباشه بچه رو نگه داره از عمد بکن تا مادربزرگه خسته بشه بره یه مدت بی خیالشو نسبت به حرفا و همین کارا بکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه عزیزم

یعنی سه ماه ورابطه نداشتید؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چرا بابا شوهرم از عصر زنگ میزنه بهش که باید بیا حتی خودشم خونه نبودنی باید بیارتش

شاید میخواد مجبورند کنه جمع کنی بری تو همون اتاق مادرشوهر . به پدرت بگو با پدرش صحبت کنه ‌. آدم خسته میشه