2777
2789
عنوان

بیشتر از یک دکتر تخصص دارم تو لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 104 پست
چی بخوریم توبارداری چاق نشیم من ماه دومم ولی همش ضعف دارم گشنمه

الان بدنت بیشتر از هرموقع دیگه نیاز نداره 

توی پیام های بالا توضیح دادم 

ولی تو سه ماه اول سخت نگیر سه ماه دوم به بعد شروع کن 

فقط پیاده روی هم برا خودت هم زایمان هم جنین خوبه 

هیچ چیز غیر طبیعی نخور 

دارچین 

زنجبیل خوبه

صبحونه مقوی بخور

ناهار نخوز

شام کم بخور

روی دولیوان بیشتر چای سبز نخور

قندیجات ممنوع

ترشیجات ممنوع 

هرچی غیر طبیعی ممنوع

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️  متاهل و متعهد آقایون درخواست ندن و توی تایپک های من شرکت نکنن با تشکر مرسی اه 

قحطی ؟؟؟همش دارم شوک میدم

چطوری شوک میدی 

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️  متاهل و متعهد آقایون درخواست ندن و توی تایپک های من شرکت نکنن با تشکر مرسی اه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعی اون اول زیاد وزن کم کردی چون چربیت زیاد بوده ولی الان کمتر هرچقدر هم رو به جلو بری کمتر ولی کم ...

من با قرص ال کارنتین خیلی خوب وزن کم میکنم  پوست صورتم را روشن میکنه  

این قرص عوارض داره ؟  از بس از قرص ها لاغری بد گفتن میترسم بخورم  یه دوره دو ماهه خوردم خیلی راضی بودم الان نمیدونم باز بگیرم بخورم یا نه

الان بدنت بیشتر از هرموقع دیگه نیاز نداره توی پیام های بالا توضیح دادم ولی تو سه ماه اول سخت نگیر سه ...

ممنون عزیزم جواب دادی الان ۳ ماه اول ۳ وعده روبخورم ؟ترشیجات چراممنوعه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من با قرص ال کارنتین خیلی خوب وزن کم میکنم پوست صورتم را روشن میکنه این قرص عوارض داره ؟ از بس از ...

من تاقبل بارداریم فلوکستین میخوردم برالاغری 

بی اشتهااامیکنه ها تافهمیدم باردارم قطع کردم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

برای مثال دیشب علاوه بر یک شام حسابی و پر و پیمون چند بسته چیپس و پفک و کلی شیرینی خوردم همینا باعث ...

شوک دیشب که شوک دادی حالا دیگه شروع کن رژیمو 

من با قرص ال کارنتین خیلی خوب وزن کم میکنم پوست صورتم را روشن میکنه این قرص عوارض داره ؟ از بس از ...

من خودمم استفاده کردم راضیم شما ژلفون و استامینفون هم بخوری عوارض خودش داره

ولی گاهی منفعتش بیشتر ضرر و گاهی ضرر بیشتر از منفعت

ولی این قرص منفعتش بیشتره

ممنون عزیزم جواب دادی الان ۳ ماه اول ۳ وعده روبخورم ؟ترشیجات چراممنوعه؟

ترشیجات منظورم ترشی سرکه و ترشی گوجه کلا ترشی نخور یه بنده خدایی خورده بودم باعث شد جنینش آسیب ببینه 

حالا احتیاط کن ترشی نخور

ترشیجات منظورم ترشی سرکه و ترشی گوجه کلا ترشی نخور یه بنده خدایی خورده بودم باعث شد جنینش آسیب ببینه ...

چ اسیبی؟

اخ اخ انقدرم هوس میکنم بخدا چیکارکنم ترشیجات خیلی هوس میکنم

طبیعی اون اول زیاد وزن کم کردی چون چربیت زیاد بوده ولی الان کمتر هرچقدر هم رو به جلو بری کمتر ولی کم ...

ممنون دارم کالری شماری میکنم معمولا زیر هزار تا میبندم . ناراحت شدم دارم اینقدر کم وزن کم کردم گفتن روغن زیره بزن به بدنت خوبه . وزن هدفم ۵۴ هست   

رژیمت به چه صورته روزانه چیا میخوریممنون میشم بگی

همه چی میخورم ولی کم میخورم مثلا ۴ قاشق برنج با سینه مرغ  اینا میخورم همه چی ولی کم  برنامه کالری شمار نصب کن بهت مگیه در روز چقدر کالری باید استفاده کنی 

من ۱۵ نصبش کردم واقعا خوب بود راضیم

عزیزم زنوور رو روزی چندبار باید بخوریم ؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....