2777
2789
عنوان

بیشتر از یک دکتر تخصص دارم تو لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 103 پست
چرا ماهی نخورمیاخدا چ بدجنس

چون احتمال سقط داره 

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️  متاهل و متعهد آقایون درخواست ندن و توی تایپک های من شرکت نکنن با تشکر مرسی اه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما مزاجتون چی بود؟

من خشک و تر 

تفاوت ما با حضرت سیلمان اینه که؛ اون گوسفند میدید باهاش حرف میزد، ما اول حرف میزنیم بعد میفهمیم طرف گوسفنده... ‌‌‌️  متاهل و متعهد آقایون درخواست ندن و توی تایپک های من شرکت نکنن با تشکر مرسی اه 

چون احتمال سقط داره

چ جالب دکترا میگفتن ماهی خوبه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یک توصیه ناقابل از من فقط یک باور رو داشته که این غلطه که میگن باید اندازه دونفر غذا بخوری رژیم تو ب ...

نزدیک ۲ ماه و نیم هست باشگاه شروع کردم با وزن ۶9و ۷۰۰ . وزن فعلی ۶۵و ۴۵۰ . نزدیک ۳ هفته کاهش وزن چشمگیری نداشتم از ۶۵و ۷۰۰ رسیدم ۶۵و۴۵۰ علت این استپ وزنی چیه چهکار کنم؟ بدنسازی میرم هفته ۳ بار

یک توصیه ناقابل از من فقط یک باور رو داشته که این غلطه که میگن باید اندازه دونفر غذا بخوری رژیم تو ب ...

چی بخوریم توبارداری چاق نشیم من ماه دومم ولی همش ضعف دارم گشنمه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بعده ی زوز که خیلی خوردن،بعد چیکار کنم؟

بعد شروع کن رژیم فستینگ بهترینش روزه داری عادی خودمونه 

البته با اصول 

که اگه خواستی فستینگ بگیری بهت میگن

چ جالب دکترا میگفتن ماهی خوبه

ماهی مقادیر زیادی جیوه داره و برای اعصاب و رشد جنین بده 

بینشون این ماهی ها بدتر 

شمشیرماهی

کوسه

اره‌ماهی

شاه‌‌‌ماهی خال‌مخالی

کاشی‌ماهی

نیزه‌‌ماهی

تن ماهی خیلی خیلی بده 

کار از محکم کاری که عیب نمیکنی ماهی بخاطر امگا ۳ میخوری بجاش خودقرص امگا ۳ رو بخور

ماهی مقادیر زیادی جیوه داره و برای اعصاب و رشد جنین بده بینشون این ماهی ها بدتر شمشیرماهیکوسهاره‌ماه ...

درسته

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نزدیک ۲ ماه و نیم هست باشگاه شروع کردم با وزن ۶9و ۷۰۰ . وزن فعلی ۶۵و ۴۵۰ . نزدیک ۳ هفته کاهش وزن چشم ...

طبیعی اون اول زیاد وزن کم کردی چون چربیت زیاد بوده ولی الان کمتر هرچقدر هم رو به جلو بری کمتر 

ولی کمتره اما اصلا برنمیگرده 

الان داری وزن کم نمیکنی چون چربیات حذف شدن و داری عظله میسازی 

چون بدنسازی میری جای چربی رو عظله میگیره نگران نباش تازه به جای خوبش داری میرسی

پروتئینت بیشتر کن قرص ال کارنتین رو هم بخور 

سویق هم بخور

برای چربی سوزی بیشتر چای سبز با ترکیب ابلیمو دارچین 

وقط بدنسازی به شکمت روغن سیاهدانه بزن نایلون ببند گن ببند بعد ورزش کن

بدنتو ماساژ بده با روغن زیتون

رژیم فستینگ بهترینش به چه صورته؟آسیب نمیزنه به معدهچون خیلی ها گفتن ضعیف میکنه آدمو میخوام ۳ روز شوک ...

رژیم فست بهترین رژیم زمان بره ولی خیال راحته 

در کنارش مولتی ویتامین ویتامین ب ای دی (دی خیلی مهمه) زینک خونساز  ویتامین سی بخور هیچ آسیبی نمیزنه 

دو سه روز اول چون معده عادت نکرده اذیت میشی بعد مثل من عادت میکنی 

رژیمت به چه صورته روزانه چیا میخوریممنون میشم بگی

من مثلا یک روز از روزام 

صبح ناشتا از خواب بیدار شدم ۱ لیوان اب جوش ترکیب دارچین عسل قهوه تلخ بدون هیچی نون تست اندازه کبریت پنیر یه در گردو یه دنیا سبزی و یه دنیا کاهو

نزدیک به ظهر دولیوان چای سبز

ناهار کاملا حذف بجاش میوه 

بعداز ظهر پیاده روی 

خوردن عرقیجات 

شام یه لیوان شیر با دارچین 

در صورت خیلی گوشنگی کاهو 

( در طول روز ضعف کنم خرما یدون دوتا)

وقت خواب روفن سیاهدانه میزنم بدنم 

یه لیوان اب دارچین عسل

( در طول روز گن دارم حتی وقت خواب )

( روزی ۱۵ دقیقه صبح و ۱۵ دقیقه شب کمربند ویبراتوری)

قرص های الانم زینوور و اسلیم می و همه ویتامین ها 

وقت غذا دوتا لیوان پشت سرهم آب میخورم