2777
2789
عزیرم خونه آرایش کن و چادر ملی بپوش خیلی راحت تره به هر حال شما اول قبول کردید نباید زندگی رو ب کامت ...

وقتی نظر تحمیل میشه دیگه نظر نیست 

چرا به این فکر نمیکنین شما شخصیتتون جداست شما یه انسان بالغ و عاقلین 

جای تاسف داره واقعا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرسخت تر از شوهر من وجود نداره وقتی بچم دنیا اومد گفتم چادر زیر پام موند کن موند بیفتم تو خیابون دیگه نپوشیدم الان چهار ساله نمیپوشم  اصلا نمیذاشت بدون چادر حتی عروسی برم  الانم مانتو بلند میپوشم هی میگه چادر بپوش محل نمیدم 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
بستگی به ادمش داره یه لحظه حس کردم میخای بچه گول بزنی😁

😂😂 

ن خوب دیدم یکی شوهرش همینطور بود 

چند سال زمان برد ولی موفق شد 

بعد دیگه شوهرش باید ببینه جامعه هم چ راحت میگردن

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

نع عزیزم من مشهدم آنقدر عباهای مختلف با مدل های مختلف هست که نگو خیلی هم خوشتیپ و مرتبع

سه راهکار 

میرید بیرون همش بهش گیر بده بگو تو به خانمهای مانتویی وارایش دار نگاه میکنی چون من مثل اونا نیستم 

منم میخام اونطوری باشم به چشمت بیام

آدم بخاطر این چیزا از شوهرش متنفر میشه ؟خدایی نکرده یه اتفاق یا مریضی بد تو زندگی آدم بوجود بیاد میف ...

ارع وقتی ببینی شوهرت درکت نمیکنه سرد میشی کم کم آروم آروم 

😂😂 ن خوب دیدم یکی شوهرش همینطور بود چند سال زمان برد ولی موفق شد بعد دیگه شوهرش باید ببینه جامعه ه ...

اره من خودمم گذاشتم کنار ولی قبل ازدواج شرط کردم گفتم ببین الان میپوشم چون مجبورم ولی بعد ازدواج نیپوشم بعدش یه سال پوشیدم دیگه نپوشیدم

الان افسردگیتون درمان شده؟ اکه نه اول باید اینو درمان کنید بعد برید سراغ مشکلاتتون با مشاور

ارع خدارو شکر عالیم وگرنه طلاق می‌گرفتم اگه افسردگیم می‌موند چون خیلی باهام بد اخلاقی کرد 

ارع خدارو شکر عالیم وگرنه طلاق می‌گرفتم اگه افسردگیم می‌موند چون خیلی باهام بد اخلاقی کرد

کم کم راضیش کن اول هم مثلا میخواید برید خونه ی اقوام نزدیک چادر بردار عبا بپوش بعد کم کم همه جا عبا بپوش