2777
2789

پفیوز تمام زندگیش شده خانوادش 

تمام زندگیش الان از دیرو سرم داره میترکه فقط میگه پاشو خونه رو تمیز کن یا یه بوس و بغل که چیزی نگم

بعل الان میره دنبال خواهرش 

حتی یه دکتر نبرد منو

میخوام از این ساختمون جدی برم راهکار بدین که چجور اذیتشون کنم خودشون بگن برید 

خهر کاری باشه انجام میدم 

الان هم داشت شناسنامه های خانوادشو میبرد پاسپورت بکیره اونارو ببره سفر 

فعلا من مال خودمو قایم کردم البته نمبگفت واسه توروهم میبرم ولی به هرحال قلبم کردم 

میخوام بندازم آشغالی کلا نرم اونم با اونا بره آبروشو همه جا ببرم

تابستون گفتم با مادرمن بریم خودشو کشت نه آبروم میره مادرم نیاد گفتم مادرت هم بیاد گفت نه و فلان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شناااسنامه توووو بندااازی آشغالی؟وات د فاز

روش حل مساله اینو دیدم به خودم امیدوار شدم. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

بزار تو سطل برنج. آشغالی اخه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
آره بوقت واسه منم نره پاسپورت بگیره مجبورم کنن با اونا برم

شناسنامه مهم ترین مدرک هویتی هست

در ضمن بدون حضور خودت نمی تونن برات پاسپورت بگیرن، باید بری اونجا حضوری برای عکس بیومتریک 

شناسنامه تو ننداز دور. این کارا چیه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
آره بوقت واسه منم نره پاسپورت بگیره مجبورم کنن با اونا برم

خب اخه این راهه؟ قایمش کن بگو نمیام قاطعیت داشته باش بشینرباهاش حرف بزن بگو زندگی مشترکه تو نباید تصمیم بگیری که فقط برا مسافرت جفتمون باید برنامه ریزی کنیم با کی و کجا. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
آخه نمیخوام بفهمن کار خودم بوده راهکار واسه اذیت اونا چی داری

همه باهم برید مسافرت اونجا دهنشونو سرویس کن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد