2777
2789
بابای منم مذهبیه زورمون نکردم خودمون چادری شدیم. مثلا گاهی مامانم میگفت دوست دارم چادرو بذارم کنار ...

پدر من مذهبی بود ولی به حجاب اعتقاد نداشت من یادم نمیاد یکبار گفته باشه شال سرت کن یا موهاتو بپوشون چون میگفت اعتقاد و نظر هرکی به خودش ربط داره و تو مذهب فقط انسانیت مهمه

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

اون‌خانم گفتن همه دارن‌لخت راه میرن وکسی دیگه چادروعبا نمیپوشه گفتم‌ازطرف همه صحبت نکنین همه اینطورن ...

درسته بعدم کسی لخت نیست ب اون خدا قسم اگه با احترام با همدیگه رفتار کنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد 

من خالم مذهبی نیست ولی  یکی از دختر خاله هام مذهبیه دوتای دیگشونم مذهبی نیستن ب اون خدا کیف میکنم وقتی میرم خونه خالم اینقدر که جو خونشون خوبه با اعتقاد های مختلف باهم کنار میان 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون‌خانم گفتن همه دارن‌لخت راه میرن وکسی دیگه چادروعبا نمیپوشه گفتم‌ازطرف همه صحبت نکنین همه اینطورن ...

من نگفتم همه دارن لخت راه میرن گفتن چادر و عبا نمیزارن

اگه از نظر شما کسی که چادر و عبا سرش نکنه لخته دیگه حرفی ندارم

کی از دل کسی خبر داره ؟ که اینجوری همو قضاوت میکنید 

من آدم میشناسم مذهبی نیست ولی معتقد تر از خودش فقط خودشه 

دختر چادری ریاکار و خیلی ببخشید خراب ام زیاد دیدم زبونم لال شه اگه دروغ گفته باشم !!

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
درسته بعدم کسی لخت نیست ب اون خدا قسم اگه با احترام با همدیگه رفتار کنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد من خالم ...

منم همینطورم عزیزم‌باکسی مشکلی ندارم به کسی هم‌بی احترامی نمیکنم

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
من نگفتم همه دارن لخت راه میرن گفتن چادر و عبا نمیزارناگه از نظر شما کسی که چادر و عبا سرش نکنه لخته ...

الان کسی دیگه با حجاب نیست مردم هیچی تنشون نمیکنن چه برسه به چادر و عبا

من نگفتم همه دارن لخت راه میرن گفتن چادر و عبا نمیزارناگه از نظر شما کسی که چادر و عبا سرش نکنه لخته ...

شما اینوگفتی بعدشم نمیدونم شما چه گاردی داری  روی من اصلا بحث حجاب وچادرواینجورچیزانیست اسی گفت شوهرم اینجورمیگه منم جوابشو دادم بنطرم شما بایک خشمی داری راجب چادروپوشش جواب منومیدی حالا یا سوتفاهم پیش اومده یاچی

شما اینوگفتی بعدشم نمیدونم شما چه گاردی داری روی من اصلا بحث حجاب وچادرواینجورچیزانیست اسی گفت شوهر ...

من جواب استارترو دادم شما بحثو شروع کردی به هر حال

الان کسی دیگه با حجاب نیست مردم هیچی تنشون نمیکنن چه برسه به چادر و عبا

منظورم مانتو بود که از مد افتاده بیشتر افراد حداقل یک مقدار موهاشون بیرونه که درست گفتم دیگه بهتره بحثو ادامه ندیم

برو خدارو شکر کن مرد چشم پاک و با غیرتی داری👌باخدا

اگه تورو با خانمای بی حجاب مقایسه میکرد دوسداشتیی!؟ خوشحال بودی؟! 

هرروز ب رنگ لاک و رنگ موهات گیر بده ک چرا تو مث بقیه نیستی، خب مشخصه ک اونا جذابیت دارن

و حجابم ب خاطر پوشوندن همین جذابیتاس ک هر کس و ناکسی بدون تلاش بهش نرسه و نبینه