2777
2789

چندین ساله خودش می‌دونه خیلی دوست دارم و نمیتونم چادر جمع کنم خودشم داره میبینه با چشماش ولی بخاطر چشم و حرف مردم نمیزارعلاقل بزارع عبایی بپوشم نگفتم مانتو کوتاه میبینه نمیتونم جمع کنم چادر اینو که مطمئنم فقط بخاطر دهن مردمه تمام واقعا چرا باید برام حسرت باشع همین چیزا باعث شده از زندگیم یا آرایش میکنم چشم غره میرع همین چیزا باعث شده که تو این سالها زندگیمون رو به سردی بره خصوصا وقتی یکبار منو تو خیابون با زن های دیگه مقایسه ام کرد ازش خیلی بدم اومد گفت خودت نگاه کن سر وضعت بقیه رو نگاه کن چه با حجابن الان هر کاری بگم برام انجام میده ولی وقتی حرفاش یادم میفته میگم مگه میشه مردی زنش دوست داشته باشه همچین حرفی بزنه بع زنش بخاطر همین حرفش خصوصا کلا بیزارم که بخوام چادر سرم کنم چون دلم چرکین کرد با حرفاش ورفتاراش

میشه یکی پیج مانتو عبایی خوب و خوشگل

و با قیمت نسبتا مناسب بهم بده 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجایی که این همه باحجاب اونجاست

اینجا دیگه فقط سن بالاها چادرین

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
روز اول چرا قبول کردی باهاش ازدواج کنیمردای تعصبی مجرد بمونن بهتره

شاید چون از اول چادری بوده و شوهرش چادری میخواسته

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

با اینکه ازین سبک مرداواقعا بدم میاد ولی بهرحال باید از اول میگفتی چادر دوست نداری که تکلیفشو بدونه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

مرگ یبار شیون یبار تو کار خودتو بکن فوقش چند بار اول کتک بخوری یا دعوا راه  بیوفته کم کم عادی میشه.

به کسی ربطی نداره ما زنا چی میپوشیم چی نمیپوشیم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....