2777
2789
خب این حرف شما درسته ایشون میگه من موقع خاستگاری بچه بودم و راجب چادر و اینا صحبتی نکردیم به غیر از ...

می‌ترسی اینجا از شرع چیزی بزاری تو شرع هم که شرعه مرد حق ندارع راجب پوشش زن که موجه هست دخالت کنه پوشش درست ها منظورم نع غلط 

می‌ترسی اینجا از شرع چیزی بزاری تو شرع هم که شرعه مرد حق ندارع راجب پوشش زن که موجه هست دخالت کنه پو ...

نه عزیزم پوشش رو نمیگم گفتم راجب پوشش اون بالا . من آرایش رو گفتم ‌. شاید من یه چیزی به شما بگم غلط باشه اگه اعتقاد دارین بهتره از کسی که اطلاعاتش از ما نینی سایتیا بیشتره بپرسین . موفق باشین 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم خونه آرایش کن و چادر ملی بپوش خیلی راحت تره به هر حال شما اول قبول کردید نباید زندگی رو ب کامت ...

۱۰ سال ایشون کوتاه اومده و به نظر همسرش احترام گذاشته حالا چه طوره از این به بعد شوهرش به زنش احترام بزاره؟

نه عزیزم پوشش رو نمیگم گفتم راجب پوشش اون بالا . من آرایش رو گفتم ‌. شاید من یه چیزی به شما بگم غلط ...

رعايت حجاب يك وظيفه اسلامى است.خدا در قرآن مى فرمايد:

به زنان مؤمن بگو:از مردان بيگانه چشم بپوشند.و فروج و اندام خويشتن را از نگاه ديگران محفوظ بدارند،و محل زيبائيها و زينتهاى خويش را براى اجانب آشكار نسازند،مگر آنچه را كه طبعا آشكار است (مانندصورت و دستها) و روسريهاى خودشان را بر سينه ها بيندازند (تا خوب پوشيده شود) و زينت و جمالشان را جز براى شوهر و پدر و پدر شوهر وپسران خود و پسران شوهر،و برادران و فرزندان برادر و فرزندان خواهر…آشكار نسازند 

خب حالا شما بگو نظر همسر من از قرآن بالاتره که بهم میگه چادر بپوش درصورتی که تو خودع قرآن کتاب اسمونیمون گفته روسری هایشان رو بر سینه بیندازند نکه یک پارچه کلا روی خودت بندازی 

۱۰ سال ایشون کوتاه اومده و به نظر همسرش احترام گذاشته حالا چه طوره از این به بعد شوهرش به زنش احترام ...

من به نظر شوهرمم‌کار ندارم می‌خوام کاری که تو خود قرآن گفته رو انجام بدم بالا نوشتم بخون

بده شوهر با غیرت داری؟مردا وقتی روی زنشون حساس باشن به حجابش اهمیت میدن برو خداتو شکر کن شوهرت روت ح ...

رعايت حجاب يك وظيفه اسلامى است.خدا در قرآن مى فرمايد:

به زنان مؤمن بگو:از مردان بيگانه چشم بپوشند.و فروج و اندام خويشتن را از نگاه ديگران محفوظ بدارند،و محل زيبائيها و زينتهاى خويش را براى اجانب آشكار نسازند،مگر آنچه را كه طبعا آشكار است (مانندصورت و دستها) و روسريهاى خودشان را بر سينه ها بيندازند (تا خوب پوشيده شود) و زينت و جمالشان را جز براى شوهر و پدر و پدر شوهر وپسران خود و پسران شوهر،و برادران و فرزندان برادر و فرزندان خواهر…آشكار نسازند

نظر شوهر من از قرآن بالاترع قرآن حرفی از چادر نیاورده گفته روسری هایشان را بروی سینه بیندازند

رعايت حجاب يك وظيفه اسلامى است.خدا در قرآن مى فرمايد:به زنان مؤمن بگو:از مردان بيگانه چشم بپوشند.و ف ...

خب منم همینو میگم گلم شما متوجه منظور من نشدی من در مورد رژ لب و آرایش گفتم بهتره از مرجع کمک بگیری و گرنه در مورد چادر تصمیم با خودتونه خصوصا اگه قبل از عقد تعهد ندادین به پوشیدنش 

عزیزم حجاب داشتن برا حفظ خود خانمهاست از چشم نامحرم

شما اگه مشکل داشتین باید از اول می گفتین چون دختر ۱۵ ساله هم به هر حال یا چادریه یا مانتویی ، احتمالا شما هم چادری بودید 

الانم زندگی تونو سر این مسائل تباه نکنید ، ته لج و لجبازی جداییه

حالا ببینید یه چادر برداشتن ارزش مکافات های بعدی رو داره ؟؟

عزیزم حجاب داشتن برا حفظ خود خانمهاست از چشم نامحرمشما اگه مشکل داشتین باید از اول می گفتین چون دختر ...

شما بگو به نظرت ارزش اینو دارع انقد شوهرم گیر داده من چادر از سرم بیفته همش بیرون  یا مخفیانه به دور از چشمش چادرمم می‌زارم تو کیفم ؟؟

نمی شه همه نظرات همسرتون را رو حساب سختگیری گذاشت، بعضی مردها رو بحث حجاب یک جور تعصب و غیرت مردانه دارند درست مثل مردهای دهه های ۳۰ و ۴۰، اگر از بقیه جهات دینی مثل نماز روزه، موسیق، رقص و...  ایشان اینقدر سخت گیری و تعصب نداره چاره ای جز تحمل و احترام به خواسته اش نیست، با یک کارهایی می توانید ی خورده تعدیلش کنید، مثلا هر موقع تو ماشین هستید یا تو مهمانی یا اگر احیانا برای پیاده روی به پارک می روید و جاهایی از این دست اجازه بگیرید که چادر را جمع کنید بگذارید تو کیف و بعد از آن موقعیت مجددا چادر را سر کنید. انشاالله بتوانید ی خورده نرمش کنید.