2777
2789
وقتی نظر تحمیل میشه دیگه نظر نیست چرا به این فکر نمیکنین شما شخصیتتون جداست شما یه انسان بالغ و عاقل ...

زندگی مشترک اسمش روشه یعنی تنهایی معنا نداره 

شوهر ایشون چادری میخواسته و ایشون هم چادری بوده حرفینمیمونه

حالا اگه برعکس بود و اون اقا از اول ازدواج یه نوع خاصی از تیپ و اعتقاد رد داشت و حالا بر خلاف نظر خانمش بود همه حق رو به خانم میدادید. 

انصاف هم خوب چیزیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه هیحورع نمیتونم تو خصلتام نیس اصلا چادر جمع کردن

مگه چادرجمع کردن توخصلته!!  فقط/مبخواد بلد باشی😐منتهی چون خودت دوستش نداری دلت هم نمیخواد جمع ومرتب بپوشی...

پارسا پسرمامان😍
مرگ یبار شیون یبار تو کار خودتو بکن فوقش چند بار اول کتک بخوری یا دعوا راه بیوفته کم کم عادی میشه. ...

یعنی بخاطر مانتو کتک بخوره!!! واقعا ادم حرفش نمیاد..یکم عزت نفس بد نیست

پارسا پسرمامان😍
من چه گناهی کردم که افسردگی داشتم شوهر کردم الان بع عقل اومدم

افسردگی درمانش شوهر نبود اشتباه کردی خواهر قشنگم. 

حالا که در کل هم که میگی همسرت خوبه و همه چیز برات فراهم میکنه دیگه سعی کن با این موضوع کنار بیای و چادر  ملی و عربی و از اینا که توش راحت باشی بگیر. 

به این فکر کن که مردم مشکلات لاینحل تو زندگیشون دارن خداروشکر این قابل حله

زندگی مشترک اسمش روشه یعنی تنهایی معنا نداره شوهر ایشون چادری میخواسته و ایشون هم چادری بوده حرفینمی ...

این حرف درباره خصوصیات اخلاقی بیشتر به کار میره

که از اول اینجوری دیده و پسندیده؛

وگرنه ادم باید بفهمه یه دختر ۱۵ ساله تو بحران بلوغ تصمیماتش ثابت و پایدار نیست

چادر سر کردن دختر ۱۵ ساله بیشتر از روی جوگیری و بلوغ هست تا عقل و منطق

چه ربطی داره عزیزم ایشون قرار نیست تا آخر عمرش اونجوری که اون آقا دوست داره زندگی کنه بعدشم شوهرشون ...

بع نظر شما فلسفه صحبت دختر و پسر تو خواستگاری چیه؟  از سر بیکاری؟  نه میخوان معیارهای هم رو بدونن و بفهمن چی برای طرف مهمه وقتی ایشون چادر خواسته نامردیه اگه بزنی زیرش مثل اینکه اگه خانم میگفت میخوام درس بخونم یا برم سرکار اقا قبول میکرد ولی چندسال بعد میگفت نه ما همه حق رو به خانم میدادیم. 

بعدش هم وقتی فردی رو برای ازدواج میپذیری یعنی تعهد داری نسبت بهش. 

تعهد شامل همه چیز هست همون جوری که اون تعهد داره

بع نظر شما فلسفه صحبت دختر و پسر تو خواستگاری چیه؟ از سر بیکاری؟ نه میخوان معیارهای هم رو بدونن و ...

خب این حرف شما درسته 

ایشون میگه من موقع خاستگاری بچه بودم و راجب چادر و اینا صحبتی نکردیم به غیر از اون کسی که نتونه چادر رو درست بپوشه و جمع کنه به نظر من بیشتر بی احترامی کرده و بهتره کلا نپوشه 

این حرف درباره خصوصیات اخلاقی بیشتر به کار میرهکه از اول اینجوری دیده و پسندیده؛وگرنه ادم باید بفهمه ...

عزیزم ما نمیتونیم همو قانع کنیم چون من دلیلهام رو گفتم و معتقدم ازدواج تو اون سن هرچند اشتباه بوده اما دلیل نمیشه اشتباه رو نپذیرفت. 

درکل انشاالله خدا خوشبختش کنه و روزبه روز زندگیش گرم تر بشه