2777
2789

من تا قبل ازداجم کسی بهم چنین چیزی نگفت بود الان چند بار از دهنش شنیدم تو لباس خریدن که میگه بد سلیقه ای  بعد میگه مجردی لباسات زشت بودن الان من برات انتخاب میکنم خوبن خیلی قلبم شکست هر کس ی سلیقه ای داره اینکه از لباس من خوشت نمیاد دلیل بر بد سلیقه بودن من نیست انقدر مامانش فته خوش سلیقه ای خوش سلیقه ای هوا برش داشته چطوری بعضیا انقدر اعتماد بنفس دارن اگه من بد سلیقه ام باشم که نیستم  بنظرم نباید اینطوری بهم میگفت اعنماد بنفسمو خراب میکرد  منکه اگه یکی لباس بدم بپوشه بهش میگن قشنگع دلش نشکنه چرا بعضیا اینطورین   الانم اقا رفته سر کار یادم اومده این حرفش فکرمو مشغول کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شماهم با زبون خوش و با خوبی بهش بگو علت این حرفات چیه اگه باز ادامه داد شما هم اعتماد ب نفسشو بگیر

بهم گفت منم گفتم از بس بهت گفتن خوش سلیقه باورت شده هوا برت داشته.گفتم دیگه تو لباس خریدنم ازت نظر نمیگیرم  اصلا هم از رو نمیره بازم ادامه میده که من خوش سلیقه ام

شوهر منم میگه تیپ قبل اینکه من بیامت خیلی سمی بود فلان

خب من دخترونه میپوشیدم و سرسنگین شوهرم اسپرت دوست داره کلن با کفش دخترونه مخالفه میگه فقط کتونی بپوشم تو هرجا حتی با یه مانتوی مجلسی☹️

کلن میگه همیشه اسپورت باش دوست ندارم ب هیچ وجه سلیقشو ولی خب همونطوری ک میخاد میپوشم 

یا میگه خیلی لاغر بودی تازه زایمان کردم یکم توپر شدم میگه الان خوبی خیلی سمی بودی فلان 

میگن طبیعیه به دل نگیر

با شوخی بگو اگه سلیقه داشتم که تو رو انتخاب نمیکردم اونوقت ببین همش میگه به به چقد تو باسلیقه ای ززز ...

😂😂

اخه من مثل اون نیست میترسم چنین چیزی بگم ناراحت شه بابت قیافش

😂هر چند انقد اعتناد به سقف داره از رو نمیره

بهم گفت منم گفتم از بس بهت گفتن خوش سلیقه باورت شده هوا برت داشته.گفتم دیگه تو لباس خریدنم ازت نظر ن ...

شماهم هی تو خونه از خودت تعریف کن اصلا ضعف نشون نده هی بگو فلانی گفته چقدر خوشگلی خوشتیپی و …

منم همسرم میگه تو رانندگیت اوته اصن گیجی یاد نمیگیری درصورتی که همه میگن خوب میرونم انقدررررر گفته که نمیرم جایی با ماشین

یا یبار گفت با چه رویی میری دم آینه قیافتو دیدی چه زشتی؟ درصورتی که میگفت برا قنگیت باهات ازدواج کردم

چندروز پیشم گفت از بس به بچه شیر دادی سینه هات پوکیده و جر خوردن 🙃🙃 همین الان اشکام بند نمیان اینا رو تکرار کردم قلبم شکست برا صدمین بار حس میکنم قشنگگگگگگگگگ

شوهر منم میگه تیپ قبل اینکه من بیامت خیلی سمی بود فلانخب من دخترونه میپوشیدم و سرسنگین شوهرم اسپرت د ...

اخه خیلی با غرور میگه واقعا بهم برمیخوره فقط ادعاش میشه خودشو خانوادش نمونه ان 

من ی مانتو باهاش رفته بودم خریده بودم مانتو فشنگه واقعا بعدش مامانش جلوش گفته قشنگ نیست اینو میپوشه اینم مسگه تو انتخابش کردی قشنگ نیست اول خوشش اومده بودا از پقتی مامان افریتش گفته اینم میگه زشته   انقدر گفته که مانتوم دلمو زده  ولی ار حرص خودشو مامانش دوست دارم میرم خونه مامانش همش بپوشمش بزار یکم هوا خوب شه😂

😂😂اخه من مثل اون نیست میترسم چنین چیزی بگم ناراحت شه بابت قیافش😂هر چند انقد اعتناد به سقف داره از ...

خب پس داز راه سیاست وارد شو  یه کم خودتو ناراحت بگیر و بگو عزیزم وقتی میگی سلیقه نداری بهم بر میخوره چون تو رو با عشق و خواسته قلبم انتخاب کردم  😁😘🤭

منم همسرم میگه تو رانندگیت اوته اصن گیجی یاد نمیگیری درصورتی که همه میگن خوب میرونم انقدررررر گفته ک ...

به چنین ادمی اصلا اهمیت ندید مثل خودش رفتار کن اعتماد ب نفسشو بگیر اصلا کوتاه نیا هر چی گفت بگو از نظر تو اینه همه منو تعریف میکنن اعتماد ب نفستو نیار پایین ب هیچ وجه

منم تازه زایمان کردم شکمم ترک داره ب همسرم گفتم اگ دیدی ی زمان خوشت نمیاد پول بده برم لیزر کنم ترکامو 😂😂