2777
2789

این بیماری از سال ۲۰۰۱ شناسایی شده و اولین بار هم در هلند شناسایی شده. تاحالا منبعی ندیدم اشاره کرده باشه به اینکه ویروس مشترک بین انسان و موشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موش که خوراکشونه یه کلیپ دیدم وانتیه عین هندونه خربزه موش میفروخت خانما اومده بودن هی برانداز میکردن تو دستشون اینور اونور موشارو چک‌میکردن میریختن‌تو کیسه 

ولی این ویروس جدید که میگن تو راهه بالاخره من که از همین الان با ماسک‌میرم بیرون و تو فکرمه برم هرچی میتونن ماسک بگیرم مث اونموقه گیر نیافتیم

مثل داستان خفاش خوردن 

اینم دروغه گلی 

این ویروس ها ساخت آزمایشگاه هستن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چینی ها همه چی میخورن یک بو گندی هم میدن از سه متریشون نمیشه رد بشی

ی مجتمع بازار منطقه ازاد بود ۹۹ درصد فروشنده هاشون چینی بودن

بوی بسیار گند میدادن

و علاقه زیادی به توله سگ هم داشتن

🤢🤢🤢