2777
2789
عنوان

بنظرتون با نامزدم ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 29 پست
دلم بحال پسره سوخت الان تو بدترین شرایط روحی و روانیه تو به این فکر میکنی

منه بدبختم وقتی مادرم فوت کرد دقیقا دختره عین این ولم کرد رفت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی نیست به نظرم 

تو آدم بده میشی این وسط 

نشون میده تو شرایط روحی بد قرار نیست تو دوره زندگی مشترک همراه و همدمش باشی 

من همسرم وقتی اومد خاستگاریم که برادر شوهرم چهل و پنج شیش هفت روز بود فوت شده بود نامزد کردیم بعدش اما بدون هیچ مراسمی و خلاصه خشک و خالی شما هم میتونید چند ماه دیگه بیاد خاستگاریتون و نامزد کنید و سالگرد پدرشون که اومد یه عروسی خفن بگیرید

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شرایطش خوبه و از همه مهم تر در حد پرستش دوسم دارهامروز با اینکه مراسم باباش بودی ولی ۱ ساعتی ی بار ب ...

از دستش نده ممکنه پشیمون شی 

حالا بعد یه مدت عقد کنید بی سر و صدا عروسی بعد از سال بترکونید

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

واقعا الان اومدی سوال بپرسی بمونی یا بری؟

یکمم اون بدبختو درک کن گناه کرده مگه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

وای ببخشید کلی چیز بت گفتم..چطور دلتون‌میاد ترکشون کنین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
نمیتونم بگم شاید اشنا در بیادشغل با پرستیژ و وضعیت مالی اوکی دارهولی ی لول از ما میشه گفت پایین تره

بنظرم تمامتو پاش نزار ولی خب باهاش بمون پیخوای ولی خاستگار دیگ راه بده

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱