2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 181 پست
اگه برخوردار نیست چرا بخاطر چشم چرونی مشکل به وجود میاد.؟

چ مشکلی بوجود اومده مثلا؟  اینه برا دید زدن مسافر نیس ی کارایی دیگه داره 

میشه اینه سرجاش باشه و نگاه هم نکرد 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت نباید بگی خوبی که دیگران باید ازت تعریف کنه ...در کل وقتی این موضوع انقدر فکرتو مشغول کرده یعنی ...

حتما باید زل بزنم تو آینه خدایی نکرده چشم چرونی کنم که آدم خوبی باشم

الان بخاطر این کارم همه مسخرم میکنن

اینه بغل رو هم ببندی بهتر میشه

اونوقت کلا باید چشم از این دنیا ببنده🤭

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

حتما باید زل بزنم تو آینه خدایی نکرده چشم چرونی کنم که آدم خوبی باشمالان بخاطر این کارم همه مسخرم می ...

شما داری به وظیفه انسانیت عمل میکنی 

کار اضافه ای انجام نمیدی 

منتی هم رو سر کسی نیست

مسخره هم نمیکنم فقط این که کار درست چرا باید انقدر از نظرتون عجیب و خاص بیاد!!!

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اونوقت باید کلا باید چشم از این دنیا ببنده🤭

چشم بند بزنه رانندگی کنه مسافر خانوم معذب نمیشه

بابا این کارا چیه اینه رو اونجا واسه دکور ماشین نذاشتن که

شما چشم چرونی نکنی دم به دقیقه به مسافر زل نزنی پر حرفی نکنی مسافر معذب نمیشه دیگه نیازی هم نیست اینه هارو گل بگیری

کاربر آقا
اگه راننده کارشو بکنه و جاده رو نگاه کنه دم ب ثانیه از آینه مسافرو دید نزنه مسافرم معذب نمیشه

راننده مجبور عقب رو ببینه 

از آینه حواسش به عقب باشه 

من هر وقت عقب رو نگاه میکنم صورت مسافر رو میبینم چشم تو چشم میشیم خجالت میکشم

صدبار سوار اسنپ شدم اصلا به این چیرا دقت نکردم 😐تازه اینتو جابجا نکن که بتونی درست رانندگی کنی با اینه پایین چطور پشتتو میبینی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
چشم بند بزنه رانندگی کنه مسافر خانوم معذب نمیشهبابا این کارا چیه اینه رو اونجا واسه دکور ماشین نذاشت ...

به خدا من هفته ای یه بار از این سر تهران میرم اون سر تهران خونه مادرم چهل دقیقه تو اسنپم هیچ وقت دقت نکردم ببینم راننده از تو آینه نگاه میکنه یا نه 

چه چیزا آدم میشنوه

شما(نوعی) وظیفته چه از آینه چه رودر رو ناموس مردمو دید نزنی دیگه چرا منت میذاری😶