2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 22437 بازدید | 350 پست
ببخشید نوشتین اکثرا زایمان های اول .واس زایمان های بعدی برش نمیدنمن خودم زایمان کردم ناجورهم بخیه خو ...

اگه پرینه آماده باشه مثلا از قبل ماساژ پرینه داده باشین و خود پرینه هم مناسب باشه(چون بدن‌ها با هم فرق میکنه)، ممکنه برای زایمان‌های بعدی برش ندن......

وقتی یک ماما، مامان میشه   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی دوست دارم باردار شم

دیسک کمر دارم ... هی صبر میکنم تا میام اقدام کنم یه اتفاقی واسه کمرم میفته

دیگه خسته شدم سنم هم داره میره بالا

من یبار هم سقط داشتم....

الان خیلی دارم رو تغذیم کار میکنم.به شوهرم هم خرما و مویز و اینجور چیزا میدم ولی ب شوهرم خیلی رعایت نمیکنه واضافه وزن داره

تو آزمایشش هم یه هورمونی کم بود فک کنم fsh بود

اسپرم هم ۲۵ بود که اگر میشد ۲۴ یعنی کمه

میشه راهنماییم کنین چیکار کنم بچه سالم به دنیا بیارم...

عزیزم آیا تنبلی تخمدان نازایی میاره؟

و همینطور کسی که از لحاظ بدنی اصلا شرایط طبیعی رو نداشته باشه و مطمئن اگر انجام بشه بمیره سزارین انجام میشه؟

(کسی ک با یک پریودی غش میکنه و بیمارستانی میشه)

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

عزیزم من سر زایمان اول خیلی پارگی داشتم، دکتر گفت بافت بدنت خیلی بده، روند زایمانمم سریع بود نسبتا یعنی من ساعت ۱ با ۴ سانت رفتم ساعت ۳ بچم بدنیا اومد، ولی بعدش تا چن روز از شدت دردای پارگی و زخم اصلا نمیتونستم راه برم، از سزارینیا بدتر بودم

حالا برا زایمان دومی خیلی استرس این موردو دارم چکار کنم ایا راه حلی هست؟

عزیزم من سر زایمان اول خیلی پارگی داشتم، دکتر گفت بافت بدنت خیلی بده، روند زایمانمم سریع بود نسبتا ی ...

مواد غذایی سرشار از پروتئین مثلا گدشت، تخم مرغ و... مصرف کن برای‌ بافت بدنت، زایمان سریع هم می‌تونی باعث پار‌گی بشه ولی اونجا باید زور زدن‌ها کنترل شده باشه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
عزیزم آیا تنبلی تخمدان نازایی میاره؟و همینطور کسی که از لحاظ بدنی اصلا شرایط طبیعی رو نداشته باشه و ...

تنبلی تخمدان چون با مشکل در تخمک‌گذاری همراهه احتمال بارداری رو کم می‌کنه اما نمیشه گفت صد در صد نازایی میده، به هر حال باید درمان بشه.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
من خیلی دوست دارم باردار شمدیسک کمر دارم ... هی صبر میکنم تا میام اقدام کنم یه اتفاقی واسه کمرم میفت ...

اول دیسک کمرتون را جدی بگیرید و با پزشک متخصص درمان مناسب انجام بدین. تغذیه خودتون رو با مصرف اسید فولیک، میوه‌ها و سبزیجات بهتر کنین و مکمل‌های مناسب (مثل ویتامین دی و اسید فولیک) رو با مشورت پزشک شروع کنین. برای همسرتون مصرف غذاهای مقوی مثل خرما، مویز، آجیل، میوه بِه و کاهش وزن اهمیت داره. همچنین آزمایش‌ها و درمان‌های تخصصی برای بهبود کیفیت اسپرم (مثل کنترل سطح هورمون FSH) زیر نظر پزشک اورولوژی انجام بدین. استرس نداشته باشین و سبک زندگی سالم مثل مصرف آب کافی و ورزش و حذف سیگار و قلیون و... رو  ادامه بدین.

وقتی یک ماما، مامان میشه   

سلام من دوازده هفته باردارم دکترم چند روز پیش به دارو هام کلسیم و ففول(آهن+فولیک اسید) اضافه کرده 

من نمیدونستم این آهنی که نوشته فولیک هم داره 

الان دیگه فولیک اسید رو قطع کنم دیگه؟

ممنون

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️

سلام ۲ ماهه پریود نشدم سابقه تنبلی هم دارم حالا این بار هر کاری میکنم نمیشم خواستم اگه میشه یه دم نوش صد درصد بهم بگید امروز فقط یه لیوان اویشن خوردم دکتر هم نمیتونم برم دیگه خستهام از دکتر ...