2777
2789
عنوان

شرط من و خواسته ی نامزدم

955 بازدید | 65 پست

سلام 

نامزدم سیگار می کشه من از سیگار کشیدن خوشم نمیاد 

)اون دوست داره زود ازدواج کنیم ولی من دوس دارم تو عقد بمونیم(

واسه همین گفت اگه قبول کنی عید ازدواج کنیم دیگه سیگار نمی کشم 

منم قبول کردم...قسم خورد که دیگهرنمی کشه 

۲هفته نکشید بعد دوباره شروع کرد...میگه در حد ۳روزی یه پاکت می کشم...

۱ماه به من دروغ می گفت که نمی کشه...

وقتی فهمیدم قهر نکردم ولی سرد باهاش حرف می زدم 

چند بار زنگ زد و معذرت خواهی کرد و ببخشید و...

ولی من از اینکه دروغ گفت و سیگار کشید خیلی ناراحت شدم...

الان میگه باید عید ازدواج کنیم دیگه نمی کشم...

مطمئنا باز هم میکشه بعد ازدواج...

امروز تلفنی زنگ زده بود بم گفت بزار خیالم از ازدواج که عید می کنیم راحت بشه دیگه نمی کشم منم گفتم اون برا موقعه ای بود که قرار بود سیگار نکشی عروسی سال بعدی هستش...

اونم دیگه چیزی نگفت یه دو دقیقه هر دو سکوت کردیم گفت خدافظ منم فقط گفتم خدافظ

الان چه واکنشی نشون بدم؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سخت میگیری والا بنده خدا دورازجون جفتتون مواد ک نمیکشه..اگ اخلاقای خوب دیگه ای داره یاعلی بگو وخودت کمکش کن ترکش کنه عزیزجان.خوشبخت ترین شی انشاءالله

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

تا وقتی خودش نخواد ترک نمیکنه مگه اینکه ازدواج کنی بری سر خونه زندگی خودت کنترلش کنی کم کم بزاره کنار مثلا جای اینکه روزی پنج تا بکشه سه تا نخ بدی چون سیگار رو یهویی نمیتونن بزارن کنار 

با دعوا هم هلش میدی بیشتر سمت رفیقاش و دود دم های جدید تر 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم ترک کردن به همین راحتی نیست ک 

شما از سیگار خوشت نمیاد نباید از اول قبول میکردی که ازدواج کنی

و اینکه مطمعن باش شوهرت بعد ازدواج ترک نمیکنه

چه عید عروسی کنی چه چند سال دیگه.

بیخودی خودتون رو عذاب ندین. 

منم حساس بودم اما دیدم نمیتونه ترک کنه، الان کم میکشه، توو خونه و کنار من اصلا نمیکشه. اما حداقل دیگ بخاطر سیگار بهم دروغ نمیگه. 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

دارم درس می خونم....)البته اگه سیگار نمی کشید واقعا حاضر بود دوماه دیگ ازدواج کنم*

قبل عقد خبر نداشتی سیگاریه

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چطوری کمکش کنم؟!اخلاق هاش همه خوبه فقط سیگار کشیدن...

والابخدا چیزسختی نیس دخترم.قرص وارنیکیلین گیربیاربخوره کم کم ترک میشه

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

تا وقتی خودش نخواد ترک نمیکنه مگه اینکه ازدواج کنی بری سر خونه زندگی خودت کنترلش کنی کم کم بزاره کنا ...

رفیق هاش دودی نیستن اگه هستن هم فقط سیگار

خودش هم آدم خوبیه 

ولی دوس ندارم سیگار بکشه..