2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 23456 بازدید | 360 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.وقت بخیر

من دو‌تا زایمان طبیعی و دو تا سقط داشتم.

در کل دیگه بچه نمیخواستم و رفتم عمل ترمیم واژن

الان سوالم اینه که من میتونم دوباره زایمان طبیعی کنم؟ زایمان طبیعی با این اوضاع خیلی سخت نمیشه ؟

اگه آره،حتما دوباره باید برش بزنند؟

بعدش دیگه بخیه زیبایی و ترمیمی نمیزنند و باید مجدد برم پیش دکتر زنان واسه ترمیم یا کلا بعدش دیگه نمیشه مجدد ترمیم کرد؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
سلام عزیزم.وقت بخیرمن دو‌تا زایمان طبیعی و دو تا سقط داشتم.در کل دیگه بچه نمیخواستم و رفتم عمل ترمیم ...

معمولا می‌شه طبیعی زایمان کرد و برش کوچیک هم لازمه که به بافت آسیب نزنه، ترمیم‌های اصلی رو بعد از زایمان انجام میدن ولی زیبایی ممکنه یکم متفاوت باشه.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
معمولا می‌شه طبیعی زایمان کرد و برش کوچیک هم لازمه که به بافت آسیب نزنه، ترمیم‌های اصلی رو بعد از زا ...

ممنون عزیزم لطف کردین واقعا

یه سوال دیگه هم داشتم،درمورد رژیم برای تعیین جنسیت بچه اطلاع دارین که حدودا چند ماه قبل از اقدام باید رعایت کرد؟

فعلا قصد بارداری ندارم،شاید حدودا یه سال دیگه ولی خب نمیدونم کی برم دکتر و‌ رژیم بگیرم

سلام وقتتون بخیر 

من یه چیزی میگم توروبخدا مسخره نکنید منو من باردارم بچه اولمه

خیلی از زایمان میترسم خیلی زیاد وحشت ناک انقد استرس میگیرم که دل درد میگیرم و بی قرار میشم شبا معمولا اینطور میشم از بس بهش فکر میکنم چیکار بکنم اروم بشم من میترسم این فکر ول کن من نیست دردم میگیرم دیگه بدتر🥺😭

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم عزیزمسه ماه

ممنون از لطف تون

از عصری دارم تاپیک ها تون رو میخونم.

ممنون از این همه اطلاعات مفیدی که گزاشتین

خوبی هیچ وقت بی جواب نمی‌مونه و ان شاءالله همین کارهای خیر تون دست خودتون و عزیزان تون رو بگیره⚘️

ممنون از لطف توناز عصری دارم تاپیک ها تون رو میخونم.ممنون از این همه اطلاعات مفیدی که گزاشتینخوبی هی ...

خواهش میکنم

ان شاالله همیشه سلامت  و شاد باشید ☘🌺🙏

وقتی یک ماما، مامان میشه   

من دکتر رفتم عزیزم گفت لگنت یکم کوچیکه سر بچه هم نیومده تو لگن هفته۳۸هستم به نظرت میتونم طبیعی به دنیا بیارم؟

اگه سخته که برم سزارین

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانم دکترفولیک اسید ویتامین دی از چندماهگی باید شروع کنیم بخوردن؟

اسید فولیک از یک تا سه ماه قبل بارداری شروع می‌شه ....

ویتامین دی هم قبل از بارداری بستگی داره ویتامین دی شما کم باشه یا نه و توی بارداری هم از همون اول روزانه ۱۰۰۰ واحدی ....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
من دکتر رفتم عزیزم گفت لگنت یکم کوچیکه سر بچه هم نیومده تو لگن هفته۳۸هستم به نظرت میتونم طبیعی به دن ...

سر بچه که بالاخره میاد توی لگن گاهی همون موقع زایمان ولی بابت کوچیکی لگن اونی که معاینه کرده باید نظر بده که زایمان طبیعی موفق می‌شه یا نه....

وقتی یک ماما، مامان میشه