2777
2789
عنوان

مرغام به شدت بدمزه میشن واقعا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 66 پست

خود اون مرغ هم مهمه ، اگه بدبو باشه کار خاصی نمیشه کرد هر کاری بکنی بو تو جون اون گوشته

مثلا مارک ثمین و زربال خوبن بو به اون صورت ندارن

تخم مرغ هم اینطوره


حالا باز میخوای تو اب نمک بنداز بیست دقیقه بمونه بعد بپز یا ده دقیقه تو اب جوش بنداز اب رو خالی کن با اب سرد بشور و شروع کن به پختن


ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکلش چی هست؟یعنی بو میده؟اول که مرغ ها خام هستن خوب میشوریشون اون دل و جگرشون باید در بیاد هر چی پوست اضافه و اینا دارن در بیار که بو نده بعدا

ربع ساعت آخر پخت یه مقدار دارچین بپاشی خیلی خوش عطر و بوش میکنه و یا از بتدای پخت ادویه مرغ بزنی به خوراک

ضمن اینکه رب و پیاز خوب سرخ بشه و نسبت آب به رب خیلی زیاد نباشه که بی مزه و خیلی آبکی بشه.زعفران هم ربع ساعت آخر پخت واقعا طعم مرغ رو خوب میکنه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

کف قابلمه رو پیاز حلقه ای میچینم

روش مرغارو 

کره میریزم یکم خیلی کم فلفل سیاه

درشو میزارم شعله در حد دم برنج

ی ساعت ک پخت ی لیوان دولیوان زعفرون دم کرده هویج حلقه باریک نخودفرنگی نمک میریزم درشو میزارم بپزه باز

مرغو اواسط پخت میارم بیرون گریل میکنم ابشو جا افتاده میزارم بشه

بعد گریل کره مال میکنم و ب اب مرغم لیمو ترش تازه اضاف میکنم

همه عاشقشن

 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

با عشق غذا بپز

وقت بذار و صبورانه آشپزی کن قشنگ جا بیفته

قشنگ سرخش کن لزومی نداره بجوشونی آبشو بریزی

ادویه ها مخصوص مرغ بزن

تخم گشنیز و برگ بو هم بزن عالی میشه


غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مرغاتو قبل پخت دو سه ساعت بذار توی آب نمک غلیظ

بعد خشکش کن و درست کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

مرغ رو با پیاز و فلفل سیاه و دلمه زردچوبه و کمی آب لیمو یا آب غوره میزارم می‌جوشه نکته مهمش اینه که آب مرغ نباید زیاد باشه اندازه ای بریز که نیم ساعت تا 40 دقیقه جوشید آبش کم بشه 

بعدشم پیازداغ بگیر با رب و فلفل سیاه اب جوش اضافه کن اگه آب مرغ خیلی کم شده باشه مرغ ها رو سرخ کن و اضافه کن بت شعله کم بیست دقیقه بجوشه آماده هست خیلی خوشمزه میشه بدون بو اگه زعفرون هم بزنی که عالی میشه 

من اول پیاز بزرگی رو خلالی خرد میکنم تفت میدم یکم بعد ک سبک شد فلفل سیاه و زرد چوبه میزنم بعد مرغامم ک شستم و تمیزه رو باهاش  یکم تفت میدم رب میزنم و بازم تفت میدم و  فلفل دلمه و هویج رنده شده رم میریزم و تفت میدم این  تفت دادنه باعث خوشمزگیش میشه اب میریزمو میزارم ببپزه اخر سرم یکم ابلیمو یا لیموی تازه میریزم و یکم ک قل خورد مرغارو سرخ مکنم  تمام 

من اول مرغ رو یه کوچولو سرخ میکنم بعد با پیاز و نمک و اگه داشتم فلفل دلمه ای میزارم میپزه.

بعد که پخت رب و زرد چوبه تفت میدم با زعفرون میریزم میزارم یه کم دیگه بپزه.

یا اینکه اصلا رب نمیریزم چون همسرم دوست نداره.میزارم با پیاز و سیر و فلفل دلمه میپزه .بعد درش میارم مرغارو سرخ میکنم روش کره و آبلیمو و زعفرون میریزم.این مدلی هم خیلی خوشمزه میشه

کف قابلمه رو پیاز حلقه ای میچینمروش مرغارو کره میریزم یکم خیلی کم فلفل سیاهدرشو میزارم شعله در حد دم ...

بعد گریل دوباره میذاری تو آبش بپزه؟

یا همون نیم پز میکنی بعد گریل میکنی بعد با آبش سرو میکنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792