2777
2789
عنوان

با مرگ عزیزاتون چطور کنار اومدین

208 بازدید | 23 پست

؟؟؟

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا راحت کنار میام با زندگیم

خوشبحالت من که هنوز اتفاقی نیفتاده  عذا گرفتم 

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

شاید زمان کمی تاثیربزاره ولی توروز مرگیات غرق شدی یکدفه یکجایی یک‌دردی عجیب وجودتو فرامیگیره اونجاست انگارتمام استخونهای بدنت رودارن بندبند جدا میکنن_یک روانشناسی بمن گفت میخوای زودتر کناربیای باید بپذیری که نیست من‌برادرمو پذیرفتم و بعدازچندسال کناراومدم ولی مادرمو هیچوقت نتونستم وکنار نمیام‌باهاش

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
فقط پذیرش . تا این واقعیتو نپذیری که مرگ هست و برای همه هست نمیتونی با بقیه ابعاد نبود یک فرد در زند ...

من ترس از دست دادن خانوادم دارم

همش اینجوری تو ذهن خودم می‌چینم که گوشه نشین شدم و افسرده و هیچ کاری نمیکنم و در نهایت خودکشی 

اگ ب حرف قلبم گوش کنم اینجوری

اگ با منطق پیش برم بعد. از دو سه سال باز برمی‌گردم روال عادی ولی قلبم همیشه جلوتره

میترسم واقعا اینجوری بشه و ب حرف قلبم گوش کنم

عادت، سردی خاک، انسان یه تیکه گوشت خیلی قوی تر از اون چیزی هست که بشه تصور کرد یه وقتی که به عقب نگا ...

میشه کامنت قبل منو بالای کامنت‌ بخونی

مت دائم این چیزارو تصور میکنم

خوشبحالت من که هنوز اتفاقی نیفتاده عذا گرفتم

پیر میشی اینطوری 

امیدتو از دست ووقتی هم خدایی نکرده اتفاق افتاد اینو بدون با غصه و گریه هیچی درست نمیشه 

سعی کن رو اینده ت  تمرکز کنی 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
من ترس از دست دادن خانوادم دارمهمش اینجوری تو ذهن خودم می‌چینم که گوشه نشین شدم و افسرده و هیچ کاری ...

توی این جور موارد معنویت خیلی به ادم کمک میکنه هر چی ایمانت و ارتباطت با خدا قوی تر باشه توی یه لحظه های تاریک اینجوری کمتر کم میاری چون تکیه به نیرویی بالاتر از همه نیروها داری 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚