2777
2789

ما از اول عید امسال تا الان که آخرای ساله خیلی مهمونی شام و ناهار تو خونه خانواده شوهرم رفتیم و اصلا خودمون مهمونی ندادیم.

دو تا دختر خواهرشوهرم ازدواج کردن و بچه کوچیک دارن دیدن سخته براشون مهمونی دادن اصلا تو هیچ مهمونی شرکت نکردن. 

من شرایط مهمونی دادن تو خونه خودمو ندارم چون خونم نسبتا کوچیکه و داغونه و طی 14 سال از ازدواجم وسایلامو در و دیوار خرابن

ولی شوهرم خیلییییی بی حال و تنبله و هیچ کاری برای خونه نمیکنه. 

مشکلم اینه ما شرایط مالی مناسبی برای مهمونی دادن بیرون از خونه و رستوران ها رو داریم ولی شوهرم اصلا زیر بار نمیره که مهمونی بده چون بچه آخر خانواده هم هست همش خانوادش گفتن ما از امیر هیچ توقعی نداریم و همین جوری پرروش کردن. همش میگه ولش کن

حالا عید نوروز نزدیکه و دوباره مهمونی ای عیدانه خانواده شوهرم شروع میشه. 

الان من با چه رویی برم خونه هاشون؟؟ 

چقدر برم بخورم تو خونه مردمو پس ندم؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با شماست از الان صحبت کنین که قرار نیست جایی بمونید حتی تو صحبت با پدر و مادرشوهرتون بگید که نمیخ ...

به خدا خیلی خجالت میکشم آخه ما 4 نفر بزرگیم بچه هام کلاس پنجم و هفتمن

میتونی بدون اطلاع شوهرتون دعوت کنید وقتی نزدیک اومدن مهمونا شد خبرش کنین😃

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

عزیزم می‌دونم چی میگی خونه ماهم چون قدیمیه (ویلاییه)مامانم روش نمیشه داییامو دعوت کنه البته اونا هم مارو دعوت نمی کنن

مامانم هر چی به بابام میگه بابام میگه مگه چشه 🥲

با شوهرت درست و حسابی صحبت کن بگو منم دوست دارم دعوت کنم 

واقعا بایدوقتی میرید بعدش اونارودعوت کنید،گفتن دیدوبازدید.  رفت وامد.  نه اینکه یه طرفه باشه

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه

خیلی باهاش صحبت کردم حتی خواهش و تمنا کردم که فقط یه بار دعوتشون کنیم الکی یه باشه میگه دیگه کلا بی خیالش میشه

چون خانواده خودشون اصلا براش مهم نیست مهمونی نده 

باشوهرت صحبت کن اگرم گوش نداد خودت یک روزهوا خوب بود شام یاناهاری درست کن ببرشون بیرون..عیدم همین کارروبکن نزار صله رحم قط بشه البته اگه ادمای خوبین

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.