2777
2789
عنوان

مرگ تون

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 165 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون رابطم با مادرم خوب نیست حس میکنم مادر خوبی نمیشم پس چ بهتر سر زایمان بمیرم وبعدش برم بهشت

اتفاقا چون رابطت با مامانت خوب نیست قسم میخورم که بهترین مادر میشی برای بچت

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
از بچگی پس ذهنم بوده که با تصادف میمیرم

حالا چرا انقدر دردناک؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

دوست دارم توی خواب بمیرم 

چون هم دعامو کردم ، هم بدون درده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چون رابطم با مادرم خوب نیست حس میکنم مادر خوبی نمیشم پس چ بهتر سر زایمان بمیرم وبعدش برم بهشت

ولی خب شاید حق الناس به گردنت باشه

سر زایمان فقط گناهای که حق الناس نیستن بخشیده میشن نه همه

۱۰۰‌ ساله دنیا دیگه قشنگ نیست 

خواهر

برادر

پدر و مادر 

حتی فرزندان و همسر 

عمو عمه دایی خاله .تمام بچه هاشون

پدر بزرگ و مادربزرگ 

همسایه ها 

اقوام دور و نزدیک 

همکلاسی ها 

دوستان 

تمام آشناها دیگه تو دنیا نیستن 

یه عده آدم جدید هستن که ممکنه خیلی هم دلشون برا آدم نسوزه 

چون زمانی به دنیا اومدن که طرف پیر هم بوده .....