2777
2789
عنوان

مرگ تون

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 165 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در قدرت و ثروت و احترام بمیرم

وقتی خیالم راحت باشه به هرچیزی می خواستم رسیدم و حالا آینده نوه و نتیجه هام هم تامینه

و خانواده بزرگی ساختم که همه از محترم بودنشون حرف می زنن

میراثم رو توی این دنیا می ذارم و می رم

(البته مرگ خبر نمی کنه 

در کل هیچ وقت دوست ندارم بمیرم) 

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

همین فردا صبح تو خواب

دور از جون

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
چون رابطم با مادرم خوب نیست حس میکنم مادر خوبی نمیشم پس چ بهتر سر زایمان بمیرم وبعدش برم بهشت

نگو اتفاقا تو مادر خیلی خوبی میشمی من مادرم یه شیطانه اما خودم فرشته برعکس میشه همیشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دوس ندارم بمیرم من از مردن خیلی میترسم

ازش نترس اتفاق طبیعی

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

دوست دارم سرنماز باشم بمیرم 😂البته در 100سالگی 

یا در همون پیری شهید شم 😩😅

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

من دخترمو عروس کنم بره سرخونه زندگیش ..بعد هرموقع مُردم اشکال نداره

دختری که رفت سر زندگیش 

تا سالها هنوز به مادر نیاز داره 

اوقات خستگی 

اوقاتی که کم میاره 

کمک بچه داری 

راهنمایی 

استفاده از تجربه مادر

محبت دادن و گرفتن 

و....

اول خدا ازم راضی باشه بعد سکته مغزی و بمیرمزیاد هم نمونم چون آرزومه اعضا بدنمو اهدا کنم

سکته مغزی ک خودش دردناک 

دوس دارم تا 107سالگی عمر کنم ولی ازین پیرزنا ک خیلی جوونتر از سنشون نشون میدن و سالم و سرزنده هستن با شوهرم درحالی ک کنار شومینه رو این صندلی ها ک عقب جلو میشن نشستیم دست تو دست خم خوابمون بگیره بخوابیم دیگه بمسریم بدون هیچ درد و خون ریزی 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭