2777
2789

از چهارشنبه اول گلوم یه جوری شد حالت درد خارش بعد بدن دردشدید بعدش تب کردم جوری تب کردم ک نمیتونستم چشامو ببندم اتیش بودن بعد حالت تهوع اسهال رفتم دکتر سرم امپول زدم ولی فاید نداشت الان هم سرفه شدید دارم خیلی بیحالم فردا هم باید برم سرکار😭😭

خدا بهت سلامتی بده. 🌸

نمیتونی مرخصی بگیری؟ 

من هم حسابی مریض شدم. 🥲

تا جایی که میتونی تو این چند روز نباید به خودت فشار بیاری ، 

نباید کارهای سنگین انجام بدی ، 

باید به خودت برسی تا زودتر سرحال بشی. 

مایعات هم بخور ، کمکت میکنه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک پرتقال بگیر سرشو جدا کن روش نمک بریز یک قابلمه آب کن بعد پرتقال بزار توی یک قابلمه کوچیک تر بعد بزار بجوشه طوری که تو قابلمه پرتقال آب نره بعد پرتقال پخته رو بگیر بخور آبشو با همشو دوبار انجام بده آبی رو آتیش 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

قرصای تقویت سیستم ایمنی بخور مث پاورفیت

بادام پوست کنده و رنده شده بریز داخل آب گرم با عسل بخور

شلغم بخارپز بخور

مایعات و آب میوه پرتقال و لیموشیرین زیااااد بخور تا از بدنت دفع بشه

مرنج و مرنجان♡
خدا بهت سلامتی بده. 🌸نمیتونی مرخصی بگیری؟ من هم حسابی مریض شدم. 🥲تا جایی که میتونی تو این چند روز ...

اصلا این حالتمو دوس ندارم دوس دارم زودتر خوب بش مث افسردها شدم هیچی نمیتونم بخورم 

متوجه نشدم دوتا قابلمه جدا؟

اره دیگه قابلمه اول آب بریز بزرگ تر بعد پرتقال بزار تو یک قابلمه کوچک تر بعد بزار تو قابلمه اول که آب گذاشتی داره میجوشه بزار خوب بجوشه تا پرتقال بخار پز بشه 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
اصلا این حالتمو دوس ندارم دوس دارم زودتر خوب بش مث افسردها شدم هیچی نمیتونم بخورم

یک کار دیگه هم اگه پرتقال نداری یک سیب رو با پیاز بزار خوب بجوشه بعد که خوب له شد عصارشو از صافی رد کن طر حالت میکنه دوسوته 

بله خیلی سخته. 

من از درد خیلی شدید بدن نمیتونم کار خاصی انجام بدم ، چند روزه بیشتر دراز کشیدم. 🥲

ولی واقعا مهمه که به خودت فشار نیاری. 

بین کارهات ، حتما یمقدار استراحت کن. 

همچنین سعی کن حمامت خیلی کوتاه باشه و زیاد تو حموم نمون. 

ببین چه چیزهایی رو میتونی بخوری و اذیت نمیشی؟ 

نذار ضعیف بشی.

مثلا ممکنه سیب زمینی آب پز میل داشته باشی یا مثلا غذاهایی مثل خوراک مرغ ساده یا ... ، اشکال نداره ، مهم این هستش که غذا بخوری ( حتی به مقدار کم ) و ضعیف نشی.

نرو سرکار میزنی همه رو مریض می کنی

خودشون باید فهم شعور داشته باشن بگن نیا بجاش بم میگن تلقین نکن سرکار جلو صاب کارم بالا اوردم ن انگار ک انگار حتی حالمو نپرسید خودشو میزنه ب اون راه