2777
2789
عنوان

طلاهامو به خواهرم دادم شوهرم شاکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7638 بازدید | 227 پست
دویست و پنجاه خواهر پنجاهش رو کم نکن ظلمه😂

از بس زیاده 50 را یادم رفت خواهر ببخشی 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامنت ها خیلی برام جالب بودند

وقتی شماها به خواهر خودتون هم رحم نمی کنید، توقع کمک به دیگران ازتون واقعا بی معنی یه.

قطعا شرایط خواهر استارتر خیلی بد بوده که مجبور شده چنین کاری کنه.

یه مشت طلا مهم تره یا گرفتن دست خواهر نیازمندت؟! 

از خوندن کامنت ها شرمم اومد

استارتر کار خیلی خوبی کردی و سعی کن برای همسرت توضیح بدی شرایط رو. خواهرتون هم به تدریج برگردونن طلاها رو که همسرتون آروم بشن

از جهانی دیگرید و از جهانی دیگرم

طلای خودت؟اصلا باشه طلای خودته هرکاری دوست داشتی کردی قبول،خب از این به بعد هم اون حقوقش مال خودشه،چ ...

چه ربطی داره 

از نظر قانون من مسئول خرج و کمک مالی نیستم عزیزم. ولی شوهرم مسئوله

من مست می لم یزلیم چه کنم  من سوخته جان ازلیم چه کنم  زین آتش جان تا به قیامت شادم  ‌ من مشتعل عشق علی ام چه کنم   

بخدا ک اگ الان میگفتی ی انگشتر برا مادرش خریده شوهرت هم خودت هم بقیه خودشونو جرواجر میکردن...شما بالای دومیلیارد طلا دادی میگی مال خودمه! حقته شوهرت بگ برو از خونم بیرون چون مال خودمه!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من اگه جاش بودم یه ۳۰گرمو بهش میدادم الانم میرفتم میگفتم ببخشید خواهر زندگیم داره از هم میپاشه بقیشو ...

والا بخدا بعد میگه شوهرم ظالمه😐

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

کامنت ها خیلی برام جالب بودندوقتی شماها به خواهر خودتون هم رحم نمی کنید، توقع کمک به دیگران ازتون وا ...

ممنونم شما درک کردید .واقعا خواهرم به جز من کسی نداره . اگر این کار نمیکردم نمیدونم چه بلایی سرش میومد

من مست می لم یزلیم چه کنم  من سوخته جان ازلیم چه کنم  زین آتش جان تا به قیامت شادم  ‌ من مشتعل عشق علی ام چه کنم   
برای زن فرق میکنه چون زن مسئول خرج نیست

موقعی برای زن فرق نمیکنه،که زن نسبت به شوهرش سمعا و طاعتا باشه،وقتی به عنوان شوهرت قبولش نداری که منم منم میکنی، اون مورد هم منتفیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کامنت ها خیلی برام جالب بودندوقتی شماها به خواهر خودتون هم رحم نمی کنید، توقع کمک به دیگران ازتون وا ...

عزیزم الان کجا زندگی میکنی تو؟؟

همون ۵۰گرمش حدود ۲۵۰میلیون میشد

الان طلا ثانیه ای داره میره بالا

زندگیشو تباه کنه خوبه؟؟

اون طلاها پس انداز یه زندگی مشترکه

هیچکس نگفت چرا به خواهرت کمک کردی همه نظرشون اینه حداقل اون شوهر بدبختو در جریان میذاشت! کم پولی نیست تو زندگی مشترک‌

پس چطور مرد برا مادرش دو تا مرغ میخره هزار جور اه و ناله سر میدین که از گلوی من برید داد به ننش

🤍🌱