2777
2789

سلام رفتنی خونه مادرشوهرتون چقدر کمک میکنید تو خونه؟

هر بار غذا خوردین خونشون پامیشین ظرف هارو شما میشورین؟ هرسری؟

من عقدم ۷ ماهه هربار خونشون غذا میخورم من میرم میشورم ایکاش عادتشون نمیدادم خیلی سخته من بشورم منی ک خونه مامان خورم ظرف نمیشورم.

چندباری شده نشورم خودشون بشورن ولی بعدش اخماش روهمه. 

اینم بگم سه نفریم باهم ولی خیلییی ظرف درمیاره

تصمیم گرفتم زیاد نرم خونشون.

خواهشا بگین چیکارکنم؟

منی که دوست ندارم مهمون اومد خونمون بزارم ظرف بشوره ن دوست دارم جایی بشورم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک دست ب سیاه و سفید نمیزنم. ینی اجازه نمیدن ظرفارو خودشون میشورن. سفره هم ب زور خودم چن تا بشقاب بلند میکنم. دیر ب دیر میرم اونم دعوتی خودشون 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

مادرشوهرم نمیزاره به زور میشورم و کمکش میکنم

راضیم هستم

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

خب برو اتفاقا و نشور بزار بدونن چندبار شستی قرار نیست تاابد بشوری که یمدت اخم و اینا دارن بعد دیگه اوکی میشن مثلا دوسریشو بهونه بیار یا به گوششون برسون تلفنی حرف میزدی بگو کمردرد دارم یمدته فلان بعد فردا پسفرداش برو نشور

دو سه سری بعدم نشور یبارم بهونه پریودی چیزی بیار دیگه بیخیال میشن همون کمرو بهونه کن

نمیدونم کار منم درسته یا نه ولی شاید کمکت کرد

من وقتی میان خونه خودم نمیزارم ظرف بشورن، حتی کسی آب بخواد هم به خودم میگه بهش میدم.

خونه مادرشوهرم همیشه میگن مثل دختر خودمونی و این حرفا

ولی من حتی سر یخچالشون هم نمیرم یا توی غذا درست کردن دخالت نمیکنم 

مگر اینکه مادرشوهرم حالش خوب نباشه و با اینکه  خواهرشوهر دارم ولی اونا کلا کمکش نمیکنن، فقط در اون صورت کاری میکنم.

اونم حتی وقتی کاری بخوام بکنم در یخچال رو باز کنم قبلش میگم با اجازه من در یخچال رو باز میکنم فلان چیزو برمیدارم.