2777
2789

خوابم نمیبره 

نمیتونم بخوابم

مشکل روحی دارم دارو مصرف میکنم

داروهام و تمام ارامبخش و قرصای خوابمو مرتب خوردم 

ولی نمیتونم بخوابم دارم دیوونه میشم دارم دیوونه میشم 

مهمونم داریم وای 

چ خاکی تو سرم کنم

بیا داروهای روانپزشکم رو بهت بدم مثل خرس میخوابی

من نتونستم بخورم دیگه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسماش چیه؟

۲۰ تا قرص بود که تازه بهم داده بود 

شب ۵تا میخوردم صبح ۴ تا ظهر ۵ تا

دیدم دارم میمیرم نخوردم اسم هاش رو یاد نگرفتم ولی قرصهاش رو دارم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
۲۰ تا قرص بود که تازه بهم داده بود شب ۵تا میخوردم صبح ۴ تا ظهر ۵ تادیدم دارم میمیرم نخوردم اسم هاش ر ...

چقدر دوزاش بالا بوده.. مشکلت چی بود؟ من الان یه مدتی هست پرخاشگر و عصبی شدم و افسردگی دارم تو هم مثل من بودی؟

چقدر دوزاش بالا بوده.. مشکلت چی بود؟ من الان یه مدتی هست پرخاشگر و عصبی شدم و افسردگی دارم تو هم مثل ...

وسواس فکری شدید اضطراب شدید  توهم

یه روز همسرم هرچی بیدارم میکرد به هوش نمیومدم همسرم داست از ترس گریه میکرد 

بعد قرص هام رو جمع کرد گفتم دیگه نمیذارم بخوری

وسواس فکری شدید اضطراب شدید توهمیه روز همسرم هرچی بیدارم میکرد به هوش نمیومدم همسرم داست از ترس گری ...

ببین من دیازپام دوز ۲ یه بار ۴ تا خوردم به زور خوابم برد..بعدم داروهای تو خارجی هستن.. خیلی دوز بالا داده.. امکان داره فشار تو خواب پایین بیاد خیلی خطرناکه

ببین من دیازپام دوز ۲ یه بار ۴ تا خوردم به زور خوابم برد..بعدم داروهای تو خارجی هستن.. خیلی دوز بالا ...

اره همسرمم گفت

نمیدونم چرا دکترم این داروها رو بهم داده بود

صبح چشمام رو باز کردم همسرم رو دوتا میدیدم

بیچاره همسرم چقدر ترسیده بود خواست منو ببره بیمارستان

اره همسرمم گفتنمیدونم چرا دکترم این داروها رو بهم داده بودصبح چشمام رو باز کردم همسرم رو دوتا میدیدم ...

برای منم اتفاق افتاده.. ولی من با همسرم بحثم شد از لجش این کارو کردم..بعد گوشی دستم بود متن رو دو تا میدیدم

برای منم اتفاق افتاده.. ولی من با همسرم بحثم شد از لجش این کارو کردم..بعد گوشی دستم بود متن رو دو تا ...

نکن اینکار دخترخوب

خیلی بده بچه که نیستی

البته چرا دروغ بگم من داروهام رو گذاشتم اگه یه روز نتوستم زندگی کنم همه رو باهم بخورم وخودمو بکشم

نکن اینکار دخترخوبخیلی بده بچه که نیستیالبته چرا دروغ بگم من داروهام رو گذاشتم اگه یه روز نتوستم زند ...

خودت اینطوری الان منو نصیحت میکنی😅😅😅منم زود رنجم و این اذیتم میکنه.. وسواس فکری یعنی چی؟ از چه لحاظ میگی