2777
2789
عنوان

دختر مردم با این همه خصوصیات اینجوریه بعد زن داداش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 74 پست
مشکل اینجاست ارث پدری ما رو میخواد که باهاش شاسی بلند سوار بشه مثلا نمیاد از خرج های خودش کم کنه و ب ...

این دیگه زیاده رویه یه بزرگتر باید جلوشون وایسه کار شمام نیست

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

چ عروس وقیحی. چ توقعاتی. هیکلشو ببره زیر کار خودش. تا بتونه تو رفاه بیشتر باشه.

از عروس یا دامادی ک چشم ب اموال پدر و مادرشون یا پدرشوهر مادرشوهر یا مادرزن پدرزن دارن نفرت دارم. استفراغ میکنم روشون😂

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید ولی اصلا به شما ارتباط نداره زنداداشت از داداشت چی خواسته چون یچیز شخصیه.طرف چون وضع مالی خوب ...

مشکل اینجاست ارث پدری ما رو میخواد که باهاش شاسی بلند سوار بشه مثلا نمیاد از خرج های خودش کم کنه و به شوهرش کمک کنه یا هلش بده شاسی بلند سوار بشه اتفاقا اونجوری من تشویقش میکنم و خوشحال میشم که داداشم را به پیشرفت تشویق می‌کنه اما این

شب و روز خون خانواده من و شوهرم کرده تو شیشه که زمین فلان جا پدرت یا خونه پدرت بفروش باهاش شاسی بلند بخر بقیه خواهر و برادرات هم هیچ

دیگه اینارو باید بین خودتون خصوصا با حضور بزرگترها حل کنید

اگر زبان آدم میفهمید یا درک و منطق داشت که من مشکلی باهاش ندارم حتی اگر اینقدر منطق داشت بگه سهم خودمونو فقط میخوایم بازم بهش حق میدم اما ایشون نمی‌فهمه

چی گفتی بشون ؟

بالاتر گفتم

یبار دعوا کردیم چن بارم تو لفافه حرفمو زدم و از اونجایی ک ادمایی ان ک سریع بهشون برمیخوره فهمیدن منظورم چیه و خودشونو عقب کشیدن

مهم تر از همه شوهرم چن باری جوابشونو داده و اونام نمیخوان جلو من باهاش بد بشن و دیگه رعایت میکنن

حداقل جلو خودم رعایت میکنن

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اوایلش خوب بود؟عروس ما ۲ سال خوب بود. بعد افتضاح شد. کل خانوادم ترکش کردن.خدا نصیب گرگ بیابون نکنتش

این فقط یک ماه اول خوب بود بعد اون شد آتش افتاد تو خانواده امون داداشم قبل ازدواج مثل مدل ها بود خوشگل خوش‌تیپ الان مثل پیرمرد های ۹۰ ساله است از بش غصه میخوره

بعد زن داداش ما با مدرک سیکل تو خونه باباش نمیدونست پراید چیه..ما که یادمونه چجوری بود و از کجا اومد ...

همه مثل هم نیستن

چقد تاپیک میزنی درمورد این موضوع

وقتی میرفتید خواستگاری باید ب این موضوعات فکر میکردید ک تو خونه باباش چی بوده و قراره کجا بیاد

چون هرکسی جنبه پیشرفت جهشی رو نداره

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اره شوهر اگه پشت آدم باشه به راحتی میشه دهنشونو بست

اره چون میدونن دهن ب دهن بذارن اون بچه شونه و راحت جواب میده و اونا مقصر میشن

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴