2777
2789
عنوان

دختر مردم با این همه خصوصیات اینجوریه بعد زن داداش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 74 پست

من فقط دارم فکر میکنم خانم دکتری که دم خونه بشینه و سبزی پاک میکنه متواضع نیست. بلکه هم بی فرهنگه و هم بیکار!

مگه میشه طرف پزشک باشه و وقت دم خونه نشستن داشته باشه؟

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اون قسمتی که گفتی خانوم دکتر با زن‌های کوچه میشینه سبزی پاک میکنه 

الان دیگه تو شهرهای کوچیک هم خانمها نمیرن تو کوچه بشینند 

نهایتش چهار تا از خانوم های مسن قدیمی که سبکشون همونجوری بوده میرن میشینند تو کوچه 

والا چند وقت پیش روستا هم بودم خانومی رو ندیدم تو کوچه بشینه 

خب حالا چرا خودتو با خانم دکتر مقایسه نمیکنی و زنداداشتد مقایسه میکنی باهاش؟؟؟؟ اون چیزی هم خواسته ا ...

اصلا زنداداشش چیز بدی نخواسته

همین ک سعی داره شوهرش ماشین خوب سوار شه نشونه خوبیه

زیاد قانع بودنم خوب نیس و کار دست ادم میده

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
همچین چیزی رو‌ نمتونم باور کنم مخصوصا زندگی در شهر کوچیک

ما یک آقا فوق تخصص تو شهرمان داریم با شوهرم رفیقه تقریبا ۴۵ سالشه فوق تخصص و جراح هستن تو روستا پدریش خونه داره هرروز صبح ۵۰ دقیقه میاد مرکز استان شب برمیگرده روستا 

عزیزم ناراحتیت از توقع زن داداشت رو درک میکنم

ولی اولا مقایسه ش با اون خانم دکتر درست نیست. از کجا میدونی اونم اگه شرایط مالیش اوکی نبود، چنین چیزی رو مطالبه نمی کرد؟ 

بعدشم ممکنه یه نفر توی طی زندگی شخصیت و انتظاراتش تغییر کنه.(زن داداشت)

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
تصور اینکه یه خانوم دکتر قد بلند و خوشگل و نچرال و پولدار تو کوچه با زنا بشینه سبزی پاک کنه واقعا عذ ...

شهری که زندگی میکنن اکثراً با هم فامیلن جمعیت ۵ هزار نفری داره همه از یک طایفه ان برای همین با هم فامیلن

با هم رابطه نزدیک دارن بری تو اون شهر میبینی زن و مرد با هم صمیمی و رفاقت دم خونه نشستن یا کنار جاده پیش هم نشستن

اینکه دم خونه زن‌ها میشینن صحبت میکنن عصر ها و اینا یا سبزی پاک می‌کنن یا بهم تو چیزی کمک میکنن یک کاری تو اون شهر کاملا عادی و معمول هستش 

اینکه من دیدم این خانم دکتر با این خصوصیات و ویژگیهای که داره مثل اونا کنارشون نشسته یعنی چقدر دلش و ذاتش پاکه

یعنی نه غرور داره نه خودشو بالاتر میبینه نه اهل کلاس و پز دادنه 

اینا از اول داشتن برای همین خوشونو نمیگیرنولی وای به کسایی که یهویی پولدار میشن تا ماهارو سرویس نکنن ...

ولی خواهر های پسره از اول باباشون داشته اما خدا رو بنده نیستن از بس خودشونو میگیرن 

اصلا زنداداشش چیز بدی نخواستههمین ک سعی داره شوهرش ماشین خوب سوار شه نشونه خوبیهزیاد قانع بودنم خوب ...

دقیقااااا

موندم چرا همه ب جنبه بد ماجرا نگا میکنن 

مثلا منم وقای ازدواج کردم خیلی سعی کردم زندگیمو ارتقا بدم بعد دوسال خونه و ماشینمون بهتر شد همه اوایل میگفتن تو زیاده خواعی و عجولی و فلان الان هرکی شوهرمو میبینه میگه بابا دمش گرم چه پیشرفتی میکنه روز ب روز والا ما زنا حرص و جوش و غصه بخوریم شوهرامونو پولدار میکتیم تهش جوابم باید بدیم

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

ببخشید ولی اصلا به شما ارتباط نداره زنداداشت از داداشت چی خواسته چون یچیز شخصیه.طرف چون وضع مالی خوبی نداشته باید تا آخر همونجوری بمونه حق بیشتر خواستن نداشته باشه؟!بهتره سرتون تو زندگی خودتون باشه نه برادرت

عزیزم ناراحتیت از توقع زن داداشت رو درک میکنمولی اولا مقایسه ش با اون خانم دکتر درست نیست. از کجا می ...

چرا خواهرشوهر باید از خواسته زنداداشش ناراحت باشه؟ 

از شوهر خودش خواسته نه ایشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
دقیقاااااموندم چرا همه ب جنبه بد ماجرا نگا میکنن مثلا منم وقای ازدواج کردم خیلی سعی کردم زندگیمو ارت ...

شوهرمنم چن بار زمین خورد و پاشد

تا بد میاورد میگفتن بخاطر زنشه و تا پیشرفت میکرد میگفتن بخاطر غیرت خودشه

دو سه بار جواب محکم ازم گرفتن رفتن تو لونه هاشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40