2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 131895 بازدید | 871 پست
ولی کاش شوهر من اینجوری بودبعد سالها ازدواج ، هنوز دوستاش نمیدونن اسم خانومش چیهحتی یه عکس از من تو ...

یکبار ما با همسرم رفتیم مسافرت ۱۰۰ تا عکس از،خودش،گذاشت از من حتی یکی هم نزاشت. دوستش کامنت گذاشته بود خانمت را بردی عکاسی کنه ازت

اخه تو پستای دیگه هم تاکید کرده بودین به اینکه حسادته ان شا الله عشق بین شما و همسرتون همیشه پایدار ...

عزیزم من تاکید نکردم به حسادت...گفتم یه سری چیزا رو باید تو خانواده تو وجود بچه انداخت من کلا تو یه متنی که جواب شمارو داده بودم کلمه حسادت رو استفاده کردم...

از یه طرفیم من نگفتم جلو پنجا نفر آدم گفتم تو خونه... ما تو خونمون 50 نفر نیستن

من مشکلم با مدل حرف زدنه فقط وگرنه اگه پست اولمو خونده باشین گفتم هرکسی یه روشی داره تو زندگیش یه طرز فکری داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته . اونوقت اینا با ادبیات زشتشون میگن مرد قرمساق ( ک والا نمیدونم چی میشه ینی😑 ) مگه پاشاه ...

بله نهایت آدم می‌خنده که میگه ملکه ،شاید داره شوخی می‌کنه .

ولی چندش نیست.

بهتر از ضعیفه گفتن یا هوی یا ...هست .

اگه تا سال دیگه این موقع ازدواج کرده بودم هم تو یه بشقاب باهاش غذا میخورم هم بهش میگم آقایی😂میخوام ...

دوستم با شوهرش توی ی دیس تو خونه غذا میخوردن همیشه میگفت مدیونی اگه فکر کنی بخاطر تنبلیمونه 😂😂😂

آخرشم سر همون دیس دعواشون می‌شد کی بشوره 

وای دوران عقد خیلی کارای مزخرفی میکنن

همش تو حلق همن

یا پلاسن خونه ی بابای دختره یا خونه ی بابای پسره😂😐

زندگی بقیه رم مختل میکنن

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
درسته...ولی سرمنشا اینا واقعا رفتاراییه که هرکس قبل ازدواج تو خانواده خودش میبینهمثلا مامان بابای م ...

چه ربطی داره عزیزم محبت با چندش بازی قضیه شون خیلی فرق میکنه و به نظرم این لحنتون اصلا درست نیست

دکتر روح در آینده🤍✨

وااای خودم اوایل که عقد کرده بودم همسرم نصفه ماهو ماموریت میرفت. من این پونزده روز ک نبود فالورامو پاره میکردم از بس استوری چوس ناله میزاشتم. 

ولی بعد جوری تغییر کردم که حتی ی استوری ساده ام از شب عروسیم نزاشتم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑