2777
2789
عنوان

روان شناس داریم نمیدونم در برابر این رفتار دخترم چه واکنشی درشته

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند سالشونه؟دلم نمیخواد بدنم برخورد درست واقعا چیهکهر نگم بهش تنبل میشهکار خم میگم از ده تا دوتاشو ا ...

یکی سوم ابتدایی یکی هشتم شوهرم براشون برنامه میچینه که کی چه مسولیتی داشته باشه اگه پسر بزرگم سفره وسایل آورد کوچیکه باید جمع کنه اگه بزرگه نون خرید کوچیکه باید آشغالا رو بره بندازه سطل زباله خلاصه بی مسولیت نیستن خدارو شکر دیگه الان طوری شده خودشون میگن تواینو انجام بده من اون کار شوهرم میگه بهشون کار بده تا عادت کنن دوروز دیگه تو خونه خودشون بتونن از پس خودشون بر بیان حتی روزایی که شوهرم خونه هست همه کارا بین چهر نفر تقسیم میشه .

دلم نمیخواد تنبل با بیادواقعا برخورد درست میخوام بدونم چیهاگه از الان انجام نده دیگه هیچ وقت انجام ن ...

خب نده برات منم توی این 22 23 سال یکبار ام کار نکردم ولی مستقل بشم همه کار میتونم اینجام بدم اون یه بچه هست 

باید تفریح کنه بازی کنه درس بخونه جز آشپزی که یکم رو مخه بقیه چیزا رو بعدها خودش یاد میگره اینجوری فقط لجباز اش میکنی و فراری زده 

درسته ولی هررر بار؟واقعا درستش اینا که جملاتم رو تغییر بدم؟هر بار اینقدر انرژی بزارم؟🤣

تغییر جمله 

لحن بیان 

انرژی زیادی نمیبره کم کم  عادت و سبک صحبتت میشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خب نده برات منم توی این 22 23 سال یکبار ام کار نکردم ولی مستقل بشم همه کار میتونم اینجام بدم اون یه ...

نمیشه انجام نده 

تو خونه باید تقسیم وظایف باشه

رو شخصیتش تاثیر میزاره 

خودخواه و پر توقع بار میاد 

باید بدونه باید کمی کمک کنه.یه جمع کردن سفره و آوردن نمکدون و آوردن جامدادی کار نیست که

نمیشه انجام نده تو خونه باید تقسیم وظایف باشهرو شخصیتش تاثیر میزاره خودخواه و پر توقع بار میاد باید ...

هیچوقت پر توقع و خودخواه نشدم 

شانس آوردم که با تو زندگی نمیکنم با این تفکرات سمی 

هیچوقت پر توقع و خودخواه نشدم شانس آوردم که با تو زندگی نمیکنم با این تفکرات سمی

از ادبیاتت ناراحت نشدم

این یعنی بزرگ شدم 

قبلا چقدر حساس بودم، ولی دیگه از غریبه ها ناراحت نمیشم

برات بهترینهارو آرزو میکنم 

منم با چند تا مشاور صحبت میکنم ببینم برخورد درست چیه

بچه باید توی خونه مسوولیت داشته باشه بدونه کارش چیه اگه حتی از پس یه نمکدون آوردن بر نیاد بگه نمیتونم ومادر خودش بره بیاره بچه هاروتنبل می‌کنه ما نمی‌ گیم مثل کوزت کار کنه خدا رو شکر الان همه کارا رو وسایل برقی انجام میدن اما باید بچه بفهمه همکاری تو خونه خیلی خوبه .من هیچ وقت نمی‌گم پسرم میتونی نمکدون رو بیاری در جواب صد در صد میگه نه اما میگم پسر گلم لطفاً نمکدون رو بیار بایه  لیوان آب این جور مواقع نه نمیگه می‌ره انجام میده

دقیفا منم با صحبت شما موافقم

من خدارو شکر پسرام یاد گرفتن کمک کنن هیچ وقت هم گله نکردن که چرا به ما که پسریم کار میگی مادربزرگم همیشه می‌گفت پسراتو طوری بار بیار که گفتی پاشو کمک کن نکن نه مگه ما دختریم .همکاری تو خونه خیلی خوبه الان توی زمان پریودی واقعا هم همسرم هم بچه هام به این بلوغ فکری رسیدن که باید تو خونه کمک کنن چون مامان حالش خوب نیست. از این بابت خیالم راحته در آینده باخانماشون هم همین رفتار رو دارن وکمک همسراشون میکنن.