2777
2789

سلام دوستان من دخترم امسال تاره۴ ساله میشه 

همسرم ۶ ساله زندگی میکنم خیلی رفیق باز هست اصلا خوب نمیشه خلاصه وار بگم سر همین رفیق بازی ما ک وضع زندگی خیلی متوسط داریم ۳ میلیاردمون رفت و همسرم بعد چند ماه ب ظاهر کمتر ارتباط داشتن با مابقی دوستاش دوباره شروع کرده الان دیشب دوباره ۴ صب اومد امروز هم شدم دعوا بزرگی و حتی باز من بخاطر بچم هر چی گفتم داد نزن بسه کوتاه نیومد و من آورد خونه پدرم باهاشون حرف زد 

من کلا دست ازش شستم اما یه دلهره عجیبی دارم آیا طلاق گرفتن راحت هست 

آیا بچه میدن بهم 

ما دو استان متفاوت هستیم 

و اینکه خیلی تو فکر درآمد هستم تا بتونم استقلال مالی بگیرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلاق اشتباهه بشین رو سر بچت

همسرم خیلی دادوقال می‌کنه 

خیلی تنهامون می‌زاره 

روحیه نرمالی نداره خیلی نگرانم برا روحیه بچم 

تن وبدن دخترم میلرزه هربار

اصلا حالیش نیس 

خودم ب شدت اسیرم باهاش نمیتونم زندگی کنم دیگه

تو ايران ك بچه حضانتش با پدره و اگه لج كنه اصلا نميتوني بگيريش مگه ي شرايطي باشه ك قاضي ترجيح بده بچه كنار مادر بهتره براش تا پدر 

مهريه تون چقدره ؟

محل زندگي تون كجاست ؟

چون گفتين دوتا استانين براي طلاق ميگم 

براي استقلالم هزاران نفر دارن كار ميكنن و زندگي ميچرخونن 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
همسرم خیلی دادوقال می‌کنه خیلی تنهامون می‌زاره روحیه نرمالی نداره خیلی نگرانم برا روحیه بچم تن وبدن ...

ببخشید دلیل بچه آوردن با این همه ویژگی همسرتون چی بود ک الان نگرانش هستین،یهویی ک اینجور نشده 

تو ايران ك بچه حضانتش با پدره و اگه لج كنه اصلا نميتوني بگيريش مگه ي شرايطي باشه ك قاضي ترجيح بده بچ ...

متوجه نشدم یعنی زیر۷ سال هم باشه لج کنه دولت نمی‌ده ب مادر ک سالم هست و هیچ مشکل نداره؟

مهریه ۱۱۴

همسرم خیلی دادوقال می‌کنه خیلی تنهامون می‌زاره روحیه نرمالی نداره خیلی نگرانم برا روحیه بچم تن وبدن ...

دیدم همچین طلاقی

جای شما نیستم 

ولی

اگر میتونی بشین سر زندگیت

درست میشه 

بذار سایه نصفه نیمه پدر بالا سر دخترت بمونه 

تنهایی بچه بزرگ کردن خیلی خیلی سخت تره ها....

ببخشید دلیل بچه آوردن با این همه ویژگی همسرتون چی بود ک الان نگرانش هستین،یهویی ک اینجور نشده

بچه ناخواسته شد من قرص مصرف میکردم ولی یکماه نبود نتونستم بخرم غریب بودم دسترسی ب جایی نداشتم اصلا ولی هزاران مرتبه شکر برا داشتنش همدمم هست فقط نگران اینم آینده 

از چه لحاظ ممنون میشم کاملا توضیح بدید؟؟

شرایط هر کسی با دیگری فرق میکنه 

من دختری بودم که اولین مرد زندگیم همسرم بود و عاشقش بودم خیلی بهش وابسته بودم حاظر نبودم از دستش بدم وقتی به این مرحله رسیدم انگار دنیا برام به اخر رسید و افسردگیه شدید گرفتم 

تا مدتها اصلا نمیتونستم کار کنم فقط گریه میکردم حتی همین الانم شرایط روحی خوبی ندارم از سر اجبار دارم زندگی میکنم 

دیدم همچین طلاقیجای شما نیستم ولیاگر میتونی بشین سر زندگیتدرست میشه بذار سایه نصفه نیمه پدر بالا سر ...

شاید باور نکنید من به تنهایی بزرگش میکنم هیچکس یکساعت بچه نگرفته برام سختیای زیادی کشیدم 

همسرم فقط پول داد بجای پول دعوا استرس جنجال داشتیم روانی شدم باهاش دیگه

بچه ناخواسته شد من قرص مصرف میکردم ولی یکماه نبود نتونستم بخرم غریب بودم دسترسی ب جایی نداشتم اصلا و ...

نمی‌دونم فقط من دلم برا بچه ها میسوزه والا زن و مرد هیچیشون نمیشه هرکس می‌ره دنبال زندگی خودشون و این وسط میمونه بچه ها فقط