2777
2789

وقتی بابام فوت کرد من گریه میکردم اونم اشک میریخت وقتی مریض یاسردرد میشم خونه نیست  ازسرکارمیاد بهم دارو میده آب قند درست میکنه سریع سردردم خوب میشه یه چیزی بدونه دوست دارم میگیره میگه براتو گرفتم اینارو ولی درکل توحرف اصلا حرف عاشقانه یابگه دوست دارم نمیزنه منم بخاطر همین ازش ناراحتم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزدم

برام چندبار گریه کرده 

مریض میشم پا به پام میسوزه

غرورشو به خاطرم زیرپا میزاره 

طاقت قهرمو نداره 

به خاطرم تو تهران با این همه شلوغی و خرج بالا دور از خانوادش موند 

کاربری دست 

موقع بیماریم،چند روزی سی سیو بستری بودم ،تمام اون روزا بیمارستان بود ، سی سی یو ملاقات ممنوعه، زنگ میزد اجازه می‌گرفت میومد پیشم ،جوری که آیفون بخش رو‌که میزدن پرستارا میگفتن باز کنید شوهر هایدیه😂😂😂، پیش هر کس که میومده بیمارستان  کلی گریه میکرده که براش دعا کنید ،جوری که دختر خاله ی شوهرم بعد مرخصیم  گفت چکار کردی انقد دوست داره،در کل من کاری نکردم خودش خیلی با محبته

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
برای من همسرم نیست ولی بعد از دوازده سال هم خودم و هم اطرافیانم میدونن که عاشق منه ومن مطمئنم

یعنی ازدواج نکردی هنوز؟؟ چطور تاپک زدی از عروسی ت ؟؟

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷
حیف نیست بجه دارنشی یکی ازلطف هایی که خدا به هرکسی کرده همین بچه دارشدنه منم مثل شماپنج سال نیاوردم ...

این برا سال ۸۶ و ما مشکل ژنتیک داشتیم 

الان دوتا بچه دارم 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰