این حس که این خانم تعریف کردن حس خیلی قشنگیه ،منم تجربش کردم،وقتی حواسم نیست و همسرم داره با ذوق منو دخترمو نگاه میکنه یا من به پهلو خوابیدم و دخترمم تو بغلم به پهلو خوابیده میاد هر دو مونو بغل میکنه یا بهم میگه موج موهاش درست مث خودته و خیلی چیزای دیگه
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واسه رسیدن به هم همه کار کرد همه کار جلو خونمون اون مرد مغرور من گریه شد
خیلی کارا واسم کرد حس میکنم اینا از دوست داشتن فراتر
باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺 بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭 دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺 عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
این حس که این خانم تعریف کردن حس خیلی قشنگیه ،منم تجربش کردم،وقتی حواسم نیست و همسرم داره با ذوق منو ...
ای خدا خانم جون شما اینجوری میگید من هوس بچه میکنم خب🥹❤️
عزیزم امیدوارم فرزندت در پناه خداوند باشه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
ای خدا خانم جون شما اینجوری میگید من هوس بچه میکنم خب🥹❤️عزیزم امیدوارم فرزندت در پناه خداوند باشه
زنده باشید عزیزم،ان شاالله خدا یه سالم و صالح و خوشگلشو بهتون هدیه کنه
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
زنده باشید عزیزم،ان شاالله خدا یه سالم و صالح و خوشگلشو بهتون هدیه کنه
ممنونم🫂
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
رفتیم بودیم مسافرت اصفهان.بهم گفت تا من مرغ میخرم تو برو انور خیابون از میوه فروشی خیار بخر بریم خونه...حواسم نبود خیابون یه طرفه است.تا خواستم رد شم یه موتوری اومد....وااای من خشکم زده بود.راننده خواست بهم نزنه فرمون گرفت اونور.سر موتور چرخید.فرمون موتور چپه شد و سه دور چرخید.راننده هول کرده بود.ترمز گرفت.از صدای برخورد لاستیک موتور با آسفالت یه صدای وحشتناکی بلند شد.من ماتم برده بود.راننده و موتور پرت شدن.راننده بلند داد زد خانووووووم حواست کجاست....حق داشت داشتم به کشتنش میدادم.از ترس آب دهنمو هم نمیتونستم قورت بودم.شوهرم سریع از مرغ فروشی اومد بیرون.تند تند از راننده معذرت خواهی میکرد.کمکش کرد.راننده و موتورش رو بلند کرد.خدا به خیر گذروند....توی مسیر تا برسیم خونه بهم گفت صبر کن برسیم خونه.من میدونم با تو...آروم پیش خودم گریه میکردم.خیلی عصبانی بود.توی مسیر یه کلمه باهام حرف نزد..کلید و انداخت و اومدیم تو...پلاستیک خرید هارو گذاشت زمین.محکم و با تمام وجودش بغلم کرد.چشمامو می بوسید و با بغض و چشمای خیسه پر از اشکش میگفت اگه طوری میشد چه خاکی توی سرم می ریختم.چرا مواظب نبوده عمرم.اگه اتفاقی برات می افتاد چی؟من بدون تو چه کار میکردم زندگیم😢اونجا فهمیدم که چقدر دوستم داره😍
دقیقا منم همینم تموم حرفاتون رو با پوست و گوشتم لمس کردم میدونم هبچکی رو نداره حتی مادر دلسوزی هم ند ...
مال من همیشه می گفتن که تقصیر منه اگه یه بار می گفتن پسرم کمی اخلاقت تنده الان بخاطر اخلاق تندش جواب رد به پسرم نمیدادن خانوادش با حمایت بی جا بی چارش کردن همش گفتن که هواشو داشته باشید یه بار می گفتن اخلاقت مثه آدم نیست الان بچه هام سرزندگیشون بودن این هفته ۲ بار شنیدم که گفتن کی به ما دختر میده یا کی میاد دختر مو بگیره اولش ناراحت شدم ولی الان فهمیدم چرا !!! حق با اوناست ولی بچه ام نباید با آتیش پدرش بسوزه
خوشبخت بمونید عزیزم...ما بعد عقد از محضر که اومدیم بیرون شوهرم اشکم رو درآورد💔🖤
ممنونم
خدا به شماهم خوشبختی و سعادت نصیب کنه
متاسفم واقعا😔
من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :) [دقیقه ها ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
درود بر این مرد بزرگ سایه اش مستدام دردو بلا ش بخوره تو سر آدمای قدر نشنا ش
ممنونم 🌸
من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :) [دقیقه ها ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
تو محضر که اول تعهد داد بچه دار نشیم بعد عقد کردیم
حیف نیست بجه دارنشی یکی ازلطف هایی که خدا به هرکسی کرده همین بچه دارشدنه منم مثل شماپنج سال نیاوردم هیچ وقتم قدربچه مونمی دونستم تااینکه برای دومی نازایی گرفتم انقدرفتم وتومرکزناباروری اومدم پوستم کنده شدچقدادما دیدم حسرت بچه داشتن وبارهاتو ای وی اف شکست خورده بودن ازمنی که این راه رورفته اگه قبولش داری این نصیحت روقبول کن ازنعمتی که خدابهت داده استفاده کن