2777
2789
عنوان

پدرم کارگره برای ازدواجم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 85 پست

شرایطتون عادی عزیزم،چیزیم برای خجالت وجود نداره،خودتونو کم فرض نکنید.همچین پسرائیم به درد ازدواج نمیخورن اگه خودشون پالایشگاه داشتن چندتا تو هر شهر یه خونه اوضاع فرق میکرد اگه شرایط زندگیشون باهاتون یکیه این جوری میکنن باید یکی زد در ماتحتشون پرتشون کرد بیرون.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفت خیلی بده دختر یعنی چی😐‌پدرته!دمش گرم تو این سرما کار میکنه واسه شما که نون حلال بخوری!برو خدات ...

از کجا همچین پسری پیدا کنم ۲۸ سالم شده هر کی اومد سرراهم اینطور بود نمیفهمم مشکل از کجاست

بعد به دخترا میگم پول پرست😏 پسرا پولکی ترین موجود روی زمینن

همه اینروزا پول براشون مهمه

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

وقتی در حد سوال میپرسن چجور متنی اماده کنم ینی؟

متن سازی را الان لینک میدم ...

مثال زدم تو سایتم ولی شما خودتون تعمیم بدین ...

یه مثال از خودمم بگم

پدر من معتاد بود...من در موردش به هوشش اشاره میکردم...پدرم به شدت باهوشه ..

یا در مورد خونه مون که وضعیت مالی خوبی نداشتبم،میگفتم این زندگی والدبنم هست و زحمت کشیدن و انتظاری ندارم که همیشه والدینم ساپورتم بکنن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خب مشکل چیه؟دیده میشین؟در جمع ها هستین؟

نمیدونم چه مشکلی دارم با اینکه شاغل و توی جامعه هم هستم ولی خب کسی جذبم نمیشه مواردی هم که معرفی میشن بعد یه جلسه صحبت می‌ذارم میرن

پدر کارگر داشتن اصلا ننگ نیست نون حلال درمیاره بابات

برای من ننگ نیس 

ولی امشب پسره بهم گف بخاطر مسائل مالی شاغل شدی یا دوس داشتی گفتم خانوادم از همه لحاظ تامین میکردن که بخاطر پول شاغل نشم

تکنیک متن سازی

https://www.dgbaha.com/5-%d8%aa%da%a9%d9%86%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%aa%d9%86-%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اسی بنظرم خواستگارات بدرد بخور نیستن چون فقط پسرای بیعار سر خونه براشون جیب پدر عروس مهمه بذا یه مرد ...

نمیاد ۲۸ سالم شده همش خواستگارای این مدلی داشتم 

دلم داره میترکع از غصه

نمیدونم چه مشکلی دارم با اینکه شاغل و توی جامعه هم هستم ولی خب کسی جذبم نمیشه مواردی هم که معرفی میش ...

شاید انرژی زنانه تون کم باشه