2777
2789
عنوان

پدرم کارگره برای ازدواجم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 85 پست
من افتخار میکنم بهش دستشم میبوسم ولی واقعا دیگه خسته شدم از رفتار ادما

خب  این مشکل شما نیست مشکل آنهاست کسی که انتخابش شما باشید تحت هر شرایطی انتخابش رو تغییر نمی ده

کاربر آقا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چه مشکلی دارم با اینکه شاغل و توی جامعه هم هستم ولی خب کسی جذبم نمیشه مواردی هم که معرفی میش ...

https://www.dgbaha.com/%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%b1%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86-%d8%ae%d9%88%d8%af%d8%aa-%d8%a7%d9%85%d9%be%d8%b1%d8%a7%d8%b7%d9%88%d8%b1%db%8c-%da%a9%d9%86-2/

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

متن سازی رو چند تا مثال بیار عزیزم مثلا چی بگه

ابنجا شماره گذاری کردم...شماره ۵ را لبنک دادم 

شماره های بعدی مثال های بیشتری زدم 

https://www.dgbaha.com/5-%d8%aa%da%a9%d9%86%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%aa%d9%86-%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c/

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خب واقعیت جامعه همینه من الان ۲۸ سالمه ولی مجرد موندم

عزمزمه به خاطر هزار تا مسائل دیگه سن ازدواج رفته بالا 

خیلی ها هستن که از همه لحاظ اوکی هستن اما خاستگاری ندارن شما فکر نکن به خاطر پدرت هست اون طرف قصد ازدواج نداشته 

عزمزمه به خاطر هزار تا مسائل دیگه سن ازدواج رفته بالا خیلی ها هستن که از همه لحاظ اوکی هستن اما خاست ...

چن باره تو این مدت خواستگار میاد و میره پشت سرشو نگاه نمیکنه خودمو کامل باختم