2777
2789
عنوان

نامزد هستم‌و از حاملگی‌میترسم😂

560 بازدید | 50 پست

میدونم الان‌میگید بچع میخای‌چیکار‌و اینا😂

۱۹ سالمه نامزدیم

از حاملگیی میترسم و😐تصمیم دارم اصلن بچع ب دنیا نیارم🤣🤣🤣🤣

🤥🤣از بچع بدم میاد واقعن چندشم‌میشه 

زندگی بدون بچع میشه اصلن؟

باید قبلا راجع به این مسئله با همسرت صحبت میکردی

کدوم شهر هستین؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرمانشاه🤥😐مث بقیه دخترا نیستم اصلن از بچع خوشم نمیاد

الان تازه به این فکر افتادی؟ 

خب چرا قبلا صحبت نکردی؟ 😐

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

بچه عشقه بخدا ب من گفتن دوقلو میاری

یعنی لحظه شماری میکنم برای اون روز اون لحظه ک بهم بگن دوقلو بارداری او قرار ب دنیا بیان و خریدن لباس اینا بخدا من نامزدم در حد حرف این همه شوق و ذوق داریم

الان تازه به این فکر افتادی؟ خب چرا قبلا صحبت نکردی؟ 😐

اخه انقد ک حتی از فکرشم بدم میاد ترجیح دادم چیزی راجبش نگم

هم از بچع‌چندشم میشه و بدم میاد هم از حاملگی بشدت میترسم  

اخه انقد ک حتی از فکرشم بدم میاد ترجیح دادم چیزی راجبش نگمهم از بچع‌چندشم میشه و بدم میاد هم از حامل ...

خب اشتباه کردی گلم

بچه عشقه بخدا ب من گفتن دوقلو میارییعنی لحظه شماری میکنم برای اون روز اون لحظه ک بهم بگن دوقلو باردا ...

😂😐وای من نننن خدایا اصلن از بچع متنفرم

نامزدم برعکس خیلی دوست داره 

ولی من تحمل حاملگیو اینارو ندارم واقعن 

😂😐وای من نننن خدایا اصلن از بچع متنفرمنامزدم برعکس خیلی دوست داره ولی من تحمل حاملگیو اینارو ندارم ...

فک میکنی ک بدت میاد بخدا همین ک صدای تپش قلبش بشنوی دوباره زنده میشی 

چی میگی تو دختر اون موقع ها حالت دیدینه