2777
2789
عنوان

من چطوری بلاگری کنم برای پیجم

127 بازدید | 14 پست

من یه پیج اموزشی دارم حالا ادمینم میگه از کارهای روزمره و خانواده اینا استوری بزار فالورات روح نشن

من زندگیم خیلی چرته خونمون زشت داغونه خانواده هم ندارم مسافرت تفریحم که چندساله نرفتم زندگیم هیچ هیجان و اتفاق خوبی نداره از چیش استوری بزارم اخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه زندگیم هیچ چیز جالبی نداره

بابا جالب بودن نمیخواد دیگه فوقش لباس خوب که داری بپوش برو تو یه پاساژ یه اینه پیدا کن یه عکس بگیر بزار یا نمیدونم جای تاریخی ای ازین مسجدا هست میرن چادر گلگلی سر میکنن بدون چهره عکس میگیرن

کاربری دست 98348نفره

سکانس کارتون و فیلم های معروف با دوبله بامزه

بعد چجوری فالوورا رو زیاد کنم 🥲 خیلیا بهم گفتن برم تو کار دوبله ولی نه پارتی دارم نه پول زیاد برای کلاس شرکت کردن 

بنظرت با پیج زدنو فالوور زیاد کردن ممکنه بعدا بهم درخواست شه واسه کار؟

بعد چجوری فالوورا رو زیاد کنم 🥲 خیلیا بهم گفتن برم تو کار دوبله ولی نه پارتی دارم نه پول زیاد برای ...

اره اگه پیجت دیده شه و فالورت زیاد شه همه از خداشونه چون از طریق تو خودشون هم دیده میشن 

حتی میتونی دوبلور های اینستا رو پیدا کنی بری باهاشون کار کنی این جوری تو رو هم تگ میکنن دیده میشی ولی خب راه سختیه صبوری میخواد 

واسه بالابردن فالور هم باید پستات اکسپلور بره که اکسپلور رفتن ترفند های خودشو داره مثلا باید یه تایم مشخصی محتوا رو پست کنی 

یا مثلا پس زمینه ویدیو اهنگ ترند اون تایم رو بزاری 

با عکس و فیلمای ترند توییتر و اینستا محتوا بسازی و ...

این وسط از خودت و روزمرگی هاتم پست بزاری خیلی خوششون میاد 

مثلا زبیعتی باشگاه رفتنی کافه ای چیزی

کاربری دست 98348نفره