2777
2789
عنوان

نامزد هستم‌و از حاملگی‌میترسم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 50 پست
اول اینک خیلی شنیدم وقتی طرف حامله شده شوهرش بخاطر نیازش خیانت کرده یا هرچیبعد شنیدم بعد حاملگی کلن ...

اینکه فقط یه احتماله، شما اگه یه انتخاب درست داشته باشی هیچوقت این اتفاق برات نمیوفته

توصیه میکنم به خیانت و اینا هم زیاد فکر نکن چون ممکنه خدایی نکرده ناخواسته جذبش کنی

تغییرات ظاهری هم ممکنه در طول بارداری اتفاق بیوفته بعدش درست میشه

برا اونم که باید یه جوری مدیریت کنی دیگه

ولی اگه واقعا تصمیمت جدیه حتما با نامزدت صحبت کن

اینکه فقط یه احتماله، شما اگه یه انتخاب درست داشته باشی هیچوقت این اتفاق برات نمیوفتهتوصیه میکنم به ...

بخدا قسم فکر‌هرچیو کنم جذبش میکنم دست خودم نیست فکرم میره سمت جایی

نمیدونم چطور فکرشووو نکنممم😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ایقد مزخرف میگید الان میدونید با این حرفتون اونایی بچه ندارن و نمیخان دلشون میشکنه ینی چی آخه هر ...

خودت مزخرف میگی....

من ب اون زوج هایی ک تصمیم گرفتن بچه نیارم کار ندارم ... اسی اول خواستگاری نگفته بچه نمیخام در صورتی ک نامزدش عاشق بچس!!!

این ینی چی اگ سر برادرت همچین اتفاقی بیفته یا پسرت برات بی اهمیت میشه ک یرتو کلاه گذاشتن!!؟