2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 9718 بازدید | 232 پست
لطفا منبع اطلاعاتتون رو بفرمایید

فیزیولوژی گایتون!!!!

آناتومی فلانی

این چیزی نیست که منبع بخواد تو هر کتاب و مقاله و تکست و یا حتی همین سایت هم مشخص هست

خانم ها از سن بلوغ غیر از آبستنی و قبل از یائسگی به صورت ماهانه فقط در زمان های مشخص یک عدد تخمک آزاد میکنن و فقط چند روز در ماه هورمون ترشح میشه که میل به پذیرش مرد دارن.

ولی آقایون از زمان بلوغ به طور دائم اسپرم در بیضه ساخته و انبار میشه و نیاز به تخلیه داره و....و همزمان هورمون به صورت دائم درحال ترشح هست و هرچه تخلیه دیرتر فشار بیشتر

چون سیستم بدنشون فرق داره.چون خانم ها و آقایون هورمون هاشون متفاوته.چون هورمون های خانم ها در طول زم ...

آقای محترم این صحبت‌های شما هیچ اثبات علمی ندارن

فقط شما آقایون معمولا همیشه توجیحاتی در رابطه با کارهاتون دارید خیلی هم مطمئن صحبت می‌کنید که طرف مجبوره قانع بشه

مسلما اون خدایی که شما رو آفریده از قبل این رو درنظر داشته که ممکنه بعضی از آقایون حتی شرایط ازدواج رو نداشته باشن، پس هیچوقت نمیاد شما رو طوری خلق کنه که درصورت عدم داشتن رابطه جنسی همچین مشکلاتی براتون پیش بیاد

خدا گفته یا برای رفع نیازتون ازدواج کنید یا تقوا پیشه کنید که به گناه آلوده نشید هیچ کجا نه در دین و نه در هیچ منبع علمی گفته نشده که عدم رفع نیاز جنسی باعث چنین مشکلاتی میشه، که مطمئنا نمیشه!

از نظر شرعی گناه خودارضایی تقریبا با زنا یکیه پس خدا هیچوقت نمیاد مکانیزم بدن شما رو طوری قرار بده که شما لازم باشه حتمااااا این کار و انجام بدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای محترم این صحبت‌های شما هیچ اثبات علمی ندارنفقط شما آقایون معمولا همیشه توجیحاتی در رابطه با کار ...

خوب اثبات این مطالب که بایک جستجو ساده مشخص میشه نیاز به پافشاری نیست.

گفته شما هم درسته

اگه توجه کرده بودید گفتم راه حلال اون ایجاد رابطه وتخلیه در عالم خواب هست که لذتش و خاطره اش و جزییاتش کاملا مثل واقعی هست.

که راجع به این مسئله حداقل ربع رساله مسئله داریم

امروز رفتیم مشاورگفتم باید بریم روانشناسرفت تو با مشاور حرف زد اینا جلسشون تمم که شدنتیجه رو از دکتر ...

عزیزم قرار نیست ایشون چون اینکار و انجام میدادن آدم بدی باشن که، قبلا هم بهتون گفته بودم از لحاظ اخلاقی خیلی خوب بودن ایشون به نظرم

ولی متاسفانه ایشون اعتیاد دارن به دیدن این مدل فیلم و عکس‌ها

بخاطر همین مشاور بهتون گفتن که باید برید روانشناس، یه روانشناس خوب و حاذق پیدا کنید و بهشون مراجعه کنید

مشکل ایشون با دارو و مراجعه به روانشناس برطرف میشه

خوب اثبات این مطالب که بایک جستجو ساده مشخص میشه نیاز به پافشاری نیست.گفته شما هم درستهاگه توجه کرده ...

بله درسته از راه حلال!

نیازی به دیدن این مدل فیلم‌ها نیست

طبق رفرنس‌های علمی بدن انسان روند طبیعی خودش رو طی میکنه و جنب شدن در خواب هم یکی از عملکرد‌های طبیعی بدنه

که حتی ممکنه برای افراد متاهل هم اتفاق بیوفته پس ربطی به عدم رفع نیاز جنسی نداره واقعا

ببین عزیزم منظورم تست های روانشناسی هست که قبل ازدواج میگیرن هرچقدر بخوای هوشمندانه جواب بدی اگه دکت ...

چشم حتما

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
پسرا همه نگاه میکنند خب ولی اینکه گفته نمیخوام نیازم با تو برطرف کردم رفته سمت خود ارضایی این ردفلگ ...

💔💔میگه نخواستم ازت سواستفاده کنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خب به نظر خودت یه آدم با نیاز جنسی باید چه گلی بر سر کنه یا باید با آدمیزاد باشه یا همون روش دوست پس ...

نه ولی اینکه اونارو دیده حالم بده💔

بخدا همشون این شیطنت دارن بخصوص الان که همه چی فله تو دسترسه یادمه همسرم میگف گوشیم پر کرده بودم نگا ...

الان خوب شدن؟

رابطتون خوبه؟

مشکل ساز نمیشه برام؟

بدن اقایون مثل ما نیست هر چند وقت لازمه اون اسپرم از بدن شون خارج شه وگرنه اذیت میشن واقعا حالا ممک ...

اره در حد اعتیاد و عادت نیس

نمیدونم چ غلطی کنم بخدا

عزیزم قرار نیست ایشون چون اینکار و انجام میدادن آدم بدی باشن که، قبلا هم بهتون گفته بودم از لحاظ اخل ...

خب روانشناس گفت اعتیاد چ عادت نیس 

سک.س تراپی و روانشناس مشاور خانواده بود

گفت موردی نداره پسره

خب روانشناس گفت اعتیاد چ عادت نیس سک.س تراپی و روانشناس مشاور خانواده بودگفت موردی نداره پسره

واقعا گفت ایرادی نداره؟ :///

خدایااااا وقتی مشاورامون اینا باشن ما دیگه باید بریم بمیریم

به نظر من که غیر قابل تحمله این وضعیت خصوصا بعد از ازدواج

واقعا گفت ایرادی نداره؟ :///خدایااااا وقتی مشاورامون اینا باشن ما دیگه باید بریم بمیریمبه نظر من که ...

گفت عادت نیس

از لحاظ ذهنی مشکلی نداره عادت نیس براش