2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

8931 بازدید | 227 پست

رفته بودیم بیرون منو رلم و مامانش

یه پولی واریز کردیم

مامانش گفت عزیزم رسیدشو از تل برام میفرستی

با گوشی رلم

خودش دادا 

عکسو برا مامان فرستادم دیدم نوتیف پیام اومد(بریز رو.ش)

دوتا اکانت داره تلش میدونستم خودم 

ولی نگاه نکرده بودم رفتم تو اون یکی اکانتش 

پیش مامانش هی اصرار میکرد نه توروخدا نگاه نکن مرگ من نگاه نکن

رفتم اکانتش😭😭😭😭😭همه فیلمای سوپرررر

اه ناله سک.س

جنده ها همسریابی رل یابی

دستام بی‌حس شد یخ بودم

هیچی نگفتم زبونم گرف مامانش میگف چیشده نمیتونستم جواب بدم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ساعت ۶ عصر دیدم هنوز دستام یخه

دلشوره دارم

زود مامانشو رسوند خونه ک برام توضیح بده بعدش

میگفت نیازه بعضی وقتا اروم میشم 

نمیخوام بهت دست بزنم با تو برطرفش کنم

نیازه ماهی یبار تخلیه شم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

وااا چ بد چیزی نگفتی ب مرتیکه

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هیچی نمیتونستم بگم😭😭😭

رگای مغزم حس میکردم منفجر میشن

میگفت نمیخوام فکر بد کنی در موردم

نمیخوام ازت سواستفاده کنم بخاطر همین بعضی وقتا نگاه میکنم

فیلم زنا جلو چشممه😭😭

وااا چ بد چیزی نگفتی ب مرتیکه

هنوزم هیچی نگفتم تو شوکم💔

بعد چیشد؟توضیح نداد؟برا کانال بود یا پی وی

نه همشون کانال بودن 

اون اکانتشو دیلت زد همه رو پاک کرد

میگفت تکرارش نمیکنم 

اونا ک همش تبلیغه نترستا بخای تو یه کانال پ.و.رن عصو بشی باید قبلش صدتا کانال ازدواج موقت و شوگر یاب ...

💔💔💔💔تعداد کانالا خیلییییی زیاد بود😭

دلم میخواد بمیرم فکر نمیکنم همچین چیزایی ببینه