2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 9051 بازدید | 230 پست
الان یعنی همسرتون قبلا نگا میکردن الان نگا نمیکنن ؟

نههههه من با اون ازدواج نکردممممم. همسر الانمم شاید قبلا نگاه کرده ولیییییی گوشی لپتاپش ایناش چیزی نبود. قططعا اگه نگاه کرده هم زیاد نبوده.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
نههههه من با اون ازدواج نکردممممم. همسر الانمم شاید قبلا نگاه کرده ولیییییی گوشی لپتاپش ایناش چیزی ن ...

خداروشکر

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نداره که قبول کرده بده اگه داشت ک پنهون میکرد

مگه با هرکی رابطه داشت قراره بیمار باشه 

بعد مگه رابطه برای آقایون مشخص میشه؟

شما دقیق میخواهی چی رو بسنجی

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

هر کی ی نظری داد خیلیام گفتن کات کن خوب نیست و اینا من تک تک پیاماتونو خوندم هیچکس اشاره به این نکرد که ایشون نخواست گولت بزنه و تو اوج ناراحتیت باز گفت شاید انجام بده این ینی با ادمی طرفی احتمالا که صداقت داره(اینکه این قضیه رو پنهان کرده تاالان ی چیز طبیعیه)

من ی پیشنهاد دارم برات حتما تست های روانشناسی قبل ازدواج رو انجام بدین اون خیلی کمکت میکنه که بفهمی انحراف جنسی و افراط دارن ایشون یا خیر.

قبلش حتما مشاور رو درجریان بذار

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و خوشبخت شی

درضمن نباید راحت رد شی از این قضیه بذار ی کوچولو ترس رو داشته باشه

مگه با هرکی رابطه داشت قراره بیمار باشه بعد مگه رابطه برای آقایون مشخص میشه؟شما دقیق میخواهی چی رو ب ...

بله مشخص میشه اگه سک.س داشته باشه مشخص میشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
هر کی ی نظری داد خیلیام گفتن کات کن خوب نیست و اینا من تک تک پیاماتونو خوندم هیچکس اشاره به این نکرد ...

امروز رفتیم مشاور

گفتم باید بریم روانشناس

رفت تو با مشاور حرف زد اینا جلسشون تمم که شد

نتیجه رو از دکتر پرسیدم

گفت قدرشو بیشتر بدون پسره دسته گله😑

اصلا نمیتونم تصمیمی بگیرم

امروز رفتیم مشاورگفتم باید بریم روانشناسرفت تو با مشاور حرف زد اینا جلسشون تمم که شدنتیجه رو از دکتر ...

ببین عزیزم منظورم تست های روانشناسی هست که قبل ازدواج میگیرن هرچقدر بخوای هوشمندانه جواب بدی اگه دکتر و مشاور حاذقی باشه متوجه میشه

از اون غافل نشو

پسرا همه نگاه میکنند خب ولی اینکه گفته نمیخوام نیازم با تو برطرف کردم رفته سمت خود ارضایی این ردفلگ بیشتره بخاطر این کات کنی

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بخدا همشون این شیطنت دارن بخصوص الان که همه چی فله تو دسترسه یادمه همسرم میگف گوشیم پر کرده بودم نگا کنم سوار هواپیما شدم گفتم نکنه بمیرم بزار حذفشون کنم بعدا عذاب وجدان گرفتم چرا حذفشون کردم.‌.....با داداشم رفیق بود اینقدر فلش رد و بدل میکردن از بس داغون بودن.....۹۹درصد پسرا میبینن 

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃

بدن اقایون مثل ما نیست 

هر چند وقت لازمه اون اسپرم از بدن شون خارج شه  وگرنه اذیت میشن واقعا 

حالا ممکنه یکی فیلم ببینه یا حتی فیلم هم نبینه تو خواب ارضا میشه 

من بودم حساس نمیشدم رو این موضوع چون این طور که گفتی اعتیاد نداره چندان

کاربری دست 98348نفره