2777
2789
عنوان

واقعا راست میگفتن دخترای رشته کاردانش بی بند و بارن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست
بنظرم به نوع مدرسه بیشتر ربط داره وبه نوع رشته کمتر ربط داره.من فرزانگان درس خوندم چنین مواردی نداشت ...

مدارس دولتی اینا بیشتر این موارد هست

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راست میگه من رفتم هنرستان کاشت ناخن داشتن حتی معلم ها اونوقت ما ها یکم بلند میشد ناظم میکوبید

کاشت ناخون رو ولش کن اینا راحت سر کلاس دبیر نشسته گوشی در میارن دبیر هم هیچی نمیگه

کاربری دست دو تا دوست 
اتفاقا من خودم پوششم از اونا خیلی کمترههه همه چیز به پوشش که نیست

بله به پوشش نیست ولی ما هم که مذهبی نیستیم  خیلی قضاوت شدیم 

اینا همش بازیاییه که یه عده بین مردم راه انداختن و زول میکشه تا مردم فرهنگشون بالا بره 

وگرنه هر کسیو تو گور خودش میزارن چه کسیکه دوست پسر داره چه کسی که نداره چه اونیکه با چند نفره چه اونیکه تنهاست

واقعا بما ربطی نداره که دخالت یا قضاوت کنیم

بله به پوشش نیست ولی ما هم که مذهبی نیستیم خیلی قضاوت شدیم اینا همش بازیاییه که یه عده بین مردم راه ...

اتفاقا من اصلا دخالت نمی‌کردم 

تا وقتی که دیدم منو کس خل خطاب میکردن و همش مسخرم میکردن و مثلا تو اکیپاشون حاضر نمیشدن راهم بدن یا مثلاً خودشونو میگرفتن برا من 

کاربری دست دو تا دوست 
نمیدونم شاید فرق داره ولی جایی که من توش هستم جوش اینجوریه و ۹۰ درصدشون همینن

جو خیلی خیلی اثر گذاره .

مطمئنن اگاهیشونم خیلی کمه .

شما خودت باش 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

چقدر رااااحت تجربه خودتون‌رو‌ به یه قشر تعمیم میدین.

شما با تک تک بچهای اون رشته در ایران برخورد داشتید؟ قطعا نه.

ذات ادما هیچ ربطی به رشته نداره

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اتفاقا من اصلا دخالت نمی‌کردم تا وقتی که دیدم منو کس خل خطاب میکردن و همش مسخرم میکردن و مثلا تو اکی ...

شما همین الان به کل دخترایی که کار و دانش میرن و سبک زندگیشون بات فرق داره میگی بی بند و بار بعد ناراحای که بت گفتن ..خل

کار هر دو طرفتون غلطه 

بیخیال بحثی نیست

چقدر رااااحت تجربه خودتون‌رو‌ به یه قشر تعمیم میدین.شما با تک تک بچهای اون رشته در ایران برخورد داشت ...

من منظورم همه نبود فقط تجربه خودمو گفتم و جایی که توش درس خواندم رو

کاربری دست دو تا دوست