بارها سعی کردم ولی نمیتونم..هنوز معلوم نیست ولی واسه تولدش ی عکس استوری کرده بود که حس کردم دختر کنا ...
اینکه نمیتونی فراموشش کنی طبیعی هست، زمان میبره،جاهایی که باهاش خاطره داری نرو آهنگی که تو را یادش بندازه یا آهنگ عشقی جدایی گوش نکن، رو یه هدفی زوم کن و هر وقت خواستی سمتش کشیده بشی فکر کن آخرش چی؟؟همسرت میشه ؟ نه، اگه فرض محال هم بشه قطعا خیانت میکنه چون حریم بلد نیست، زوم کن رو پیشرفت خودت و قطعا اینو بدون کسی که لایقت باشه دیر یا زود پیداش میشه توکل کن به خدا ، خواهشاااا اشتباه نکن و برنگرد، موفق باشی اوایلش کنی سخته اما پیروزی با توست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیز من ۵ سال زمان کمی نیست .تا کی میخوای ادامه بدی؟چیزی که اصلا مشخص نیست عاقبت و آینده چی میشه رو ...
بخدا دست خودم نیست اصلا من وقتی از این خوشم اومد خیلی سنم کم بود اولش فکر کردم بچگیه از سر هیجان اینطوری شدم ولی هنوز که هنوزه نتونستم فراموشش کنم و دوسش دارم🥲😭
اخه الان من فقط ۱۸ سالمه
میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂